Buggy rijden in Twente

Klaar voor bugxter buggy actie? Jullie worden ontvangen in Ootmarsum en na wat uitleg over de route en een korte introductie van de buggy is het tijd om de motoren te starten. In onze super gave buggy’s beleven jullie zelf het echte rally gevoel. We rijden een uitdagende route over verharde wegen en slaan de mooiste zandpaden zeker niet over, een gave toertocht door de prachtige natuur die Ootmarsum te bieden heeft.

Je gaat onder begeleiding op pad en we passen onze snelheid aan naar wens van de groep, onderweg een terrasje met een drankje is één van de vele mogelijkheden! Om de dag compleet te maken bieden wij vele arrangementen, actief of sluit af met een barbecue.

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder?

Tijdens de buggy rit zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden, het advies is dus om je kleding hierop aan te passen, regenkleding bij regenachtig weer en kleding die vies mag worden. Het dragen van een bril is verplicht. Deze stellen wij gratis ter beschikking voor aanvang van de tocht, bij mooi weer is het aan te raden een zonnebril mee te nemen en deze te dragen ipv de stofbril.

Kosten & Informatie

Maandag t/m donderdag:
1 uur € 35,-
2 uur € 55,-

Vrijdag t/m zondag:
1 uur € 40,-
2 uur € 60,-

Prijzen zijn per persoon.
Prijs uitgaande van 2 personen per buggy.
Inclusief BTW, WA-verzekering, brandstof en begeleiding.

Waar gaan we heen?

Wij rijden als een van de weinige verhuurders in Nederland nog over zandwegen. Hier langs de Duitse grens is het super gaaf rijden met vele zandwegen en prachtige natuur.
Deze natuur respecteren wij, dus we blijven netjes binnen de paden en geven wandelaars, fietsers etc de rust en ruimte die ze verdienen.

Heb respect voor elkaar en voor de natuur en dan zal de buggy rit een onvergetelijke ervaring worden. Een uur rijden is bij ons ook echt een uur rijden.

Regelgeving Buggy

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij de regel hanteren dat de bestuurder minimaal 24 jaar of ouder moet zijn. Dit is geen regel die wij als bedrijf in het leven hebben geroepen maar puur een eis van de verzekeringsmaatschappij.

Dus ben je nog geen 24? Dan ben je van harte welkom als bijrijder in de buggy en dat is zeker net zo leuk! Wil je toch zelf rijden boek dan een rit op de Trike.

Tuffen door het Tukkerland