TukTuk rijden Ootmarsum

Met het starten van de TukTuk begint het avontuur door Ootmarsum.

Omdat het motortje het karakteristieke toek-toek geluid voortbrengt is de naam meteen verklaard. Stap in onze originele TukTuk’s en beleef het echte Tukuk gevoel met collega’s, familie of vrienden.

Wij hebben een mooie route uitgezet die jullie zelf gaan rijden en onderweg smullen van een goed gevulde picknickmand of een teamspel behoren zeker tot één van de vele mogelijkheden. Onze TukTuk’s bieden plaats aan 3 personen per voertuig en zijn geschikt voor jong en oud. In een kinderstoeltje, deze moet je wel zelf meenemen, kunnen ook de kleintjes mee. Een arrangement is niet verplicht dus leuk een route rijden van een uur of twee uur is ook zeker mogelijk en dat al vanaf 2 personen.

Onze TukTuks zijn allemaal goed onderhouden en begrenst op 40 km/p uur, zo kun je veilig rijden en genieten van de tocht waardoor plezier voorop staat en niet de snelheid. Vooraf aan de tocht krijgt elke bestuurder een korte instructie en zal een proefrondje gereden worden.

Wij hebben vele TukTuks dus met een grote groep rijden is geen probleem.

Kom gezellig tuffen door het Tukkerland!

 

Kosten & Informatie

Prijzen per persoon:
1 uur € 15,-
2 uur € 25,-
3 uur € 35,-

Prijzen zijn per persoon en gelden voor alle leeftijden. 0 t/m 3 jaar is gratis.

Maximaal 3 mensen per TukTuk, wij bepalen de bezetting zo gunstig mogelijk afhankelijk van de groepsgrote. Inclusief BTW, WA-verzekering, brandstof en service onderweg.

Een combinatie tussen verschillende voertuigen is ook mogelijk, bijvoorbeeld TukTuk en E-Chopper rijden. Leuk voor jong en oud!

tuktuk rijden twente

Meest geboekt en uitgelicht voor jou...

Regelgeving tuktuk

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij de regel hanteren dat de bestuurder minimaal 24 jaar of ouder moet zijn. Dit is geen regel die wij als bedrijf in het leven hebben geroepen maar puur een eis van de verzekeringsmaatschappij.

Dus ben je nog geen 24? Dan ben je van harte welkom achterin de TukTuk en dat is zeker net zo leuk! Wil je toch zelf rijden boek dan een rit op de Trike. Een combinatie kan natuurlijk ook.

Trouwen in een TukTuk

De dag om elkaar het ja-woord te geven is een dag om nooit te vergeten, vaak ook wel de mooiste dag van je leven. Met onze TukTuk zullen alle ogen op je gericht zijn en heb je zeker een blikvanger als echtpaar te pakken tijdens deze speciale dag.

Het is mogelijk om de TukTuk zelf te rijden of om je te laten rijden door één van onze chauffeurs. Je kunt de TukTuk natuurlijk ook gebruiken voor mooie trouw foto’s en waar mogelijk helpen wij graag om de dag in te vullen naar uw wens.

Je kunt de TukTuk bijvoorbeeld huren voor een halve of hele dag.

Graag maken wij een prijs op maat!

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.