BOEK SNEL JE TUK TUK...

Tuk Tuk

Met het starten van de Tuk Tuk begint het avontuur door Ootmarsum.

Omdat het motortje het karakteristieke toek-toek geluid voortbrengt is de naam meteen verklaard. Stap in onze originele TukTuk’s en beleef het echte Tukuk gevoel met collega’s, familie of vrienden.

Wij hebben een mooie route uitgezet die jullie zelf gaan rijden en onderweg smullen van een goed gevulde picknickmand of een teamspel behoren zeker tot één van de vele mogelijkheden. Onze TukTuk’s bieden plaats aan 3 personen per voertuig en zijn geschikt voor jong en oud. Een arrangement is niet verplicht dus leuk een route rijden van een uur of twee uur is ook zeker mogelijk en dat al vanaf 2 personen.

Wij beschikken over meer dan 30 TukTuks dus met een grote groep rijden is geen probleem.

Kom gezellig tuffen door het Tukkerland!

Erop uit met kids!

Met het hele gezin op pad met de TukTuk is super leuk! De kleintjes kunnen mee in een kinderzitje, deze dien je wel zelf mee te nemen en het is niet mogelijk gebruik te maken van Isofix.

Toer super leuk langs een Kinderboerderij, Sterrenwacht of speeltuin, zo maar enkele tips op de routes die we gratis aanbieden via onze Twente Toer app te downloaden op je mobiele telefoon.

Kosten & Informatie

Prijzen per persoon:
1 uur € 15,-
2 uur € 25,-
3 uur € 35,-

Prijzen zijn per persoon en gelden voor alle leeftijden.

Let op! Wetgeving en rijbewijs:
Om op een tuktuk te rijden moet je minimaal 24 jaar zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs B of een motorrijbewijs. Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekent niet rijden. Iedere bestuurder dient vooraf een proefronde te rijden en dient deze beheerst en veilig af te leggen, daarna mogen jullie op pad.

Een TukTuk is geen auto! Beschik je niet over de vaardigheden om te rijden op een brom/motorfiets is het niet aan te raden een TukTuk te huren.

Maximaal 3 mensen per TukTuk, wij bepalen de bezetting zo gunstig mogelijk afhankelijk van de groepsgrote. Inclusief BTW, WA-verzekering, brandstof en service onderweg.

Een combinatie tussen verschillende voertuigen is ook mogelijk, bijvoorbeeld TukTuk en E-Chopper rijden. Leuk voor jong en oud!

Wetgeving Tuktuk

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij de regel hanteren dat de bestuurder minimaal 24 jaar of ouder moet zijn met rijbewijs B of in het bezit van een A rijbewijs, motor.

Dit is geen regel die wij als bedrijf in het leven hebben geroepen maar puur een aangepaste wet in Nederland in combinatie met een eis van de verzekeringsmaatschappij.

Dus ben je nog geen 24? Dan ben je van harte welkom achterin de TukTuk en dat is zeker net zo leuk! Wil je toch zelf rijden boek dan een rit op de Trike. Een combinatie kan natuurlijk ook.

Trouwen in een TukTuk

De dag om elkaar het ja-woord te geven is een dag om nooit te vergeten, vaak ook wel de mooiste dag van je leven. Met onze TukTuk zullen alle ogen op je gericht zijn en heb je zeker een blikvanger als echtpaar te pakken tijdens deze speciale dag.

Het is mogelijk om de TukTuk zelf te rijden of om je te laten rijden door één van onze chauffeurs. Je kunt de TukTuk natuurlijk ook gebruiken voor mooie trouw foto’s en waar mogelijk helpen wij graag om de dag in te vullen naar uw wens.

Je kunt de TukTuk bijvoorbeeld huren voor een halve of hele dag.

Graag maken wij een prijs op maat!

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.