Fotoshoot

Samen met je vriendinnen een fotoshoot en genieten met de wind door je haren op de E-Chopper? Boek nu dit super leuke arrangement voor een vrijgezellendag, maar ook zeer gaaf voor het hele gezin.

In Ootmarsum staan de super gave E-Choppers klaar voor vertrek, na uitleg en een proef rondje is het tijd om te vertrekken, zonnebril op, de wind door je haren en de pret kan beginnen. Via een mooie route komen jullie uiteindelijk in Oldenzaal en is het tijd voor een fotoshoot bij Suus Fotosjop. Super leuk voor jong en oud en een blijvende herinnering waardoor je deze dag nooit meer zal vergeten.

Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje, koffie / thee en iets lekkers.

Tijdens de shoot maakt Suus de mooiste groepsfoto’s en uiteraard een paar individuele portretten. De foto’s worden digitaal bewerkt en daarna toegezonden per mail.

Eventueel is het mogelijk dit arrangement uit te bereiden met:
– Visagie a € 35,- pp.
– Kapper a € 15,- pp.

Tijdens de shoot is het mogelijk frisdrank te kopen bij Suus Fotosjop, dit is voor eigen rekening en kan na afloop voldaan worden.

Na de super vette shoot is het weer tijd om op de E-Chopper te stappen, starten maar en op naar Ootmarsum. Bij terug komst is het mogelijk om een BBQ of heerlijk buffet bij te boeken, kijk eens onder Eten & Drinken voor de vele en vooral lekkere mogelijkheden.

 

Kosten & Informatie

De prijzen zijn inclusief huur van een E-Chopper.
Uitgaande van 1 persoon per E-Chopper.
Kinderen zonder rijbewijs in overleg.

Minimaal in het bezit van bromfiets- of autorijbewijs.

Totale duur ongeveer 4,5 uur.

Prijzen inclusief BTW, service onderweg en een mooie route.

Impressie

fotoshoot

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.