High Rope

Wij bieden een actief arrangement waarin je op pad gaat met een van onze voertuigen en een route rijdt door de prachtige omgeving die Twente rijk is. Je komt oa langs Landgoed Het Singraven in Denekamp en Het Everloo te Rossum. Nog even tijd om te genieten van alle rust.

Onderweg maak je namelijk een stop van ongeveer 2 uur en geniet je van de bosrijke omgeving op hoogte door actief gebruik te maken van een groot High Rope parcour gelegen in het Lutterzand.

Op drie tot zes meter hoogte hangt tussen de boomtoppen een spectaculaire hindernisbaan. Gezekerd aan een lifeline doorloop je touwladders, evenwichtsbalken, kabelbaantjes en slingerlianen!

Dit parcours zal geheel worden verzorgd en onder professionele begeleiding worden voltooid.

Niet bang geworden? Reserveer snel!

Kosten & Informatie

De kosten zijn € 22,50 pp.
Alleen mogelijk met 3 uur voertuig huur.
Totale duur uitje 4,5 uur.
Minimaal 10 personen.
Prijs inclusief BTW.

Het parcours is het hele jaar door mogelijk, ook in de winter en in het donker. ’s Avonds is het High Rope Parcours verlicht.

De minimale lengte voor de deelnemer is 1,50 meter. Het is dus niet afhankelijk van de leeftijd maar van de lengte. Deelnemers moeten zichzelf goed kunnen zekeren, en dat kan niet als je er niet bij kan. Veiligheid staat voorop.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.