Outdoor Lasergame

Zie jij jezelf al als Captain Jack door het bos rollen om zo uit handen van je collega’s, vrienden of familie te blijven? Dan is dit het spel voor jou! Super realistisch met laser wapens die wel tot 150 meter ver kunnen schieten dus een echt teamspel voor jong en oud.

Na de uitleg over het spel gaan we met onze DAF leger truck naar het veld, een super mooi natuurgebied, aan de rand van Ootmarsum. Daar aangekomen barst de strijd los en spelen we 3 games van 15 minuten per keer. Zoek dekking achter een boom, rol door het gras en weet je tegenstander uit te schakelen. Je hebt tevens de mogelijkheid tot het werpen van een granaat om een mega klap uit te delen in vijandelijk gebied. Schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit, verover de vlag en vier de overwinning.

De wapens zijn waterdicht dus ook bij slecht weer is het voor de echte fanatiekeling super gaaf om te doen en tevens kan dit spel ook op locatie gespeeld worden voor bijvoorbeeld een personeelsuitje in je eigen pand. Schiet onder de bureaus door op je collega of ren door de werkplaats. Hoe cool is dat.

Dit spel is ook zeer geschikt voor een kinderfeestje. Neem contact met ons op voor het speciale tarief voor kinderen.

Wij hebben voor alle deelnemers legerkleding en een helm beschikbaar.

Combineer het lasergamen met een buggyrit of bijvoorbeeld met een rit in de tuktuk. Stel naar wens samen in MijnToer.

Kosten & Informatie

Prijzen zijn per persoon €17,50
Duur totaal 1 uur.

 

 

 

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.