Winterwandeling

Samen met onze gids gaan jullie op avontuur door het Springendal, zo breng je onder andere een bezoek aan de bronvijvers en de plek waar afgelopen jaar een goudschat is gevonden. De mooiste plekjes in een prachtig natuurgebied.

Aan het eind van de wandeling staat de op hout gestookte veldkeuken klaar in het bos met een warme hap en een drankje.

Na afloop brengt de legertruck jullie weer terug naar het startpunt.

Veldkeuken

Aan het eind van de wandeling staat onze veldkeuken voor jullie klaar, je hoort het hout al knetteren, heerlijk warm en tijd om te genieten. Onze veldkeuken is een originele keuken uit het Nederlandse leger en om in die sfeer te blijven houden we het eten basic maar goed!

Kies uit een heerlijke soep, geniet van stamppot wortelen met vlees of een echt legermaal; Karbonade met brood! Uiteraard zijn wij de drankjes niet vergeten, zo is er keuze uit fris, bier, wijn en mocht het echt winters zijn kan onze kok jullie voorzien van warme gluhwein.

Onze gids is hier geboren

Jullie gaan op pad met een geboren en getogen Ootmarsummer die graag zijn kennis over Ootmarsum en het Springendal met jullie deelt tijdens deze super leuke wandeling.

Vanaf het startpunt lopen jullie richting natuurgebied het Springendal, komen we langs de bronvijvers, krijgen jullie alles te weten over het ontstaan van dit prachtige gebied en de historie, denk aan het smokkelen in de oorlog want de grens met Duitsland loopt door dit gebied.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.