Chopper en Barbecue

Stap op de E-Chopper, draai de gashendel naar je toe en je begint aan een super gaaf arrangement door Ootmarsum . De stoere E Chopper is een elektrische scooter, geruisloos, dus het ideale vervoersmiddel.

We hebben een leuke route voor jullie uitgezet. Prachtige natuur, het mooie stadscentrum van Ootmarsum en natuurlijk het Springendal, al onze routes staan in de app, TwenteToer.

Na de tocht van 2 uur komen jullie terug in Ootmarsum en staat er een lekkere verse BBQ klaar onder onze gezellige en in de winter verwarmde veranda, is de koelkast van het drankbuffet gevuld met na afloop voor iedereen softijs met een topping naar keuze. Kom genieten!

E-Chopper

De E-Chopper is het ideale middel om Ootmarsum en omgeving te leren kennen, super leuk om op te rijden met allemaal dezelfde snelheid en dat door een prachtige omgeving. We starten in Ootmarsum en hebben routes door het Springendal, het Singraven bij Denekamp of breng een bezoek aan het gezellige stadscentrum van Ootmarsum met vele bezienswaardigheden en gezellige terrasjes.

De E-Chopper is geschikt voor 2 personen tot een maximaal gewicht van 120 kg, 2 volwassenen is dus niet mogelijk! Als alternatief voor mensen met kleinere kinderen is er de Goccia, super leuk rijden en dit gaat prima samen met de Choppers.

BBQ en drank all-in

Na de tocht ontvangen we jullie in ons gezellige restaurant, hier staat een overheerlijke BBQ klaar, slagers kwaliteit vlees met salades, sausjes en stokbrood. Het drankbuffet is geopend voor de duur van 2 uur en jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van de aanwezige drankjes.

Jullie bakken zelf en na enkele minuten is het al tijd om te smullen.
Na afloop is er voor iedereen softijs met een topping naar keuze.

Inbegrepen drankjes; bier (ook 0,0% en Radler), fris, wijn, koffie of thee. Sterke drank is niet inbegrepen en berekenen wij na afloop.

Kosten & Informatie

E-Chopper, barbecue en drank all-in a € 67,50 pp.

  • Twee uur lang op de Chopper
  • Twee uur lang BBQ met drank all-in
  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht
  • Uitstekende service onderweg
  • Inclusief BTW & WA-verzekering

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.