Chopper en Barbecue

Stap op de E-Chopper draai de gashendel naar je toe en je begint aan jullie Barbecue smul arrangement. De E-Chopper is de nieuwste rage en bij ons te huur; de stoere E Chopper is een elektrische scooter in het chopper model! Geruisloos, elektrisch dus het ideale vervoersmiddel in een tijd waarin het klimaat centraal staat en je volop wil genieten.

Met een snelheid van 25 km/h is het echt super tof samen met vrienden, familie of collega’s te rijden door Ootmarsum en omgeving, het mooiste stukje natuur van Twente. We hebben een leuke route voor jullie uitgezet. Prachtige natuur, het mooie stadscentrum van Ootmarsum en natuurlijk het Springendal, al onze routes staan in de app, TwenteToer.

Na de tocht van 2 uur komen jullie terug in Ootmarsum en staat er een lekkere verse BBQ klaar onder onze gezellige veranda en is de koelkast van het drankbuffet gevuld. Jullie hebben 2 uur lang de tijd om te genieten van al dat lekkers, gezellige muziek erop in ons restaurant, nagenieten van je leuke tocht op de Chopper en smullen rondom de barbecue, gaaf toch? Jullie bakken zelf.

Alles goed verzorgd, goed niveau qua eten van een super slagerij, even bakken en dan is het toch echt tijd om te smullen. Bij slecht weer is het uiteraard mogelijk om binnen in ons eigen restaurant te eten.

Dit wil jij toch niet missen? Boek nu snel!

Kosten & Informatie

Dit is een snelboek arrangement Barbecue en E-Chopper, in MijnToer kun je zelf andere samenstellingen kiezen.

E-Chopper en barbecue a € 42.50 pp.

Prijzen zijn per persoon, uitgaande van 1 persoon per E-Chopper.
Bestuurder minimaal 16 jaar, in het bezit van minimaal AM of B rijbewijs.
Prijs inclusief BTW, WA-verzekering en service onderweg.

Drankjes Exclusief!

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.