E-Chopper Ootmarsum

Ben jij op zoek naar een uitje waarbij alle ogen op je gericht zijn en je geniet met de wind door je haren? Stap dan op één van onze super leuke E-choppers, ook wel bekend als de BigWheel scooter, een elektro scooter die er rete stoer uit ziet met zijn extra brede banden. Geniet op een gave manier van Ootmarsum en omgeving. Het rijden op een chopper is zo leuk dat je hem wel mee naar huis zou willen nemen.

Uniek in Twente bieden wij deze chopper aan! Qua snelheid bereik je al snel de 25 kilometer per uur en een leuke route is inbegrepen, deze gaat oa ook door Denekamp, Beuningen en het Springendal. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een route te maken. Lekker actief in Twente!

Geen uitstoot dus goed voor het milieu en nog geruisloos ook, klets gezellig onderweg met de vrienden, familie of collega’s.

Wij bieden de Choppie aan in een 2 persoonsvariant zodat ook de kinderen mee kunnen met dit leuke uitje. De Choppie voor jong en oud!

Leuke routes

Ootmarsum logt in het mooiste deel van Twente en dat laten wij jullie graag zien, download gratis onze App op je telefoon en plaats deze in de houder op het stuur van de E-Chopper.

Selecteer de juiste route en je toer kan beginnen. We hebben afhankelijk van de tijd dat je de scooter huurt verschillende routes met verschillende afstanden. zo heb je altijd een passende route binnen je huurperiode.

Uiteraard is het mogelijk om tijdens de toer te genieten van de vele bezienswaardigheden of pak gezellig een terrasje. Vergeet ondertussen niet te genieten van het prachtige landschap! Welkom in Twente.

Boek je E-Chopper

Boek simpel online je E-Chopper door op de oranje knop te klikken. Bepaal zelf hoe lang je wil rijden. Wil je genieten van een arrangement dan hebben wij daarin verschillende mogelijkheden. Enkele hebben wij voor jullie uitgewerkt maar uiteraard is via MijnToer een geheel eigen arrangement samen te stellen.

Boek nu!

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.