Uit in Twente? Huur een E-Chopper

Uit in Twente staat voor plezier in Ootmarsum. Het mooiste stukje van Twente waar wij meer dan 100 E-Choppers klaar hebben staan voor veel rij plezier.

Met het starten begint jullie rit door de prachtige omgeving in dit mooiste stukje van Twente. Onze route voert door het Springendal en langs de Duitse grens, de wind door je haren, vergeet je zonnebril niet en de lach op je gezicht komt vanzelf. Maar ook bij de mensen die je tegenkomt op de route want de volledig elektrische scooters met extra breden banden zijn graag gezien rondom Ootmarsum.

Na afloop van de tocht is het mogelijk om in ons restaurant te genieten van een BBQ of een buffet, maar ook onderweg zijn er mogelijkheden genoeg voor een hapje en drankje. Pk een terrasje of neem een Smikkeltas mee voor onderweg.

De E Chopper is gegarandeerd plezier voor jong en oud, kinderen tot en met 10 jaar kunnen gratis achterop mee. Twee volwassenen op 1 Chopper is helaas niet mogelijk. Kijk eens onder alle activiteiten en mogelijkheden qua eten en stel in MijnToer zelf je leukste arrangement samen.

We zien jullie graag in Ootmarsum voor het leukste uitje in Twente!

E Chopper Toer

e-chopper twente in ootmarsum

Voor de E-Choppers hebben wij super leuke routes beschikbaar met onderweg genoeg mogelijkheden voor een stop bij een gezellig terrasje of een bezienswaardigheid.

Download onze App op je telefoon en geniet van de mooiste routes via de ingebouwde navigator. Op elke scooter zit een houder voor je mobiele telefoon. Wel zo handig!

Kids en Chopper

E-Chopper rijden in Ootmarsum

Gezellig op stap met het hele gezin is wel zo leuk, daarom is het mogelijk de kinderen mee te nemen op de E-Chopper.

Toer leuk langs een speeltuin of bezoek een watermolen. Mogelijkheden genoeg. Achterop mee kan tot ongeveer een jaar of tien. Twee volwassenen op een E Chopper is helaas niet mogelijk.

Kinderen kunnen gratis achterop mee. Enjoy!

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.