E-Beach Cruiser

Geniet van de prachtige omgeving rondom Ootmarsum met deze super stoere elektrische Beach Cruiser. De Beach Cruiser is eigenlijk een ‘normale’ fiets, met trap ondersteuning om actief te genieten van de vele bospaden en glooiende landschappen maar dan net iets stoerder. Wil jij opvallen dan is deze elektrische fiets echt iets voor jou.

De fiets voor jong en oud om sportief te genieten met de extra brede banden in de bossen of relax te toeren door de leuke dorpjes en stadscentra. Ontdek Ootmarsum, Denekamp en de prachtige omgeving rondom Vasse op deze retro fiets en alle ogen zijn op je gericht, vergeet niet de leuke bospaden op de Duits-Nederlandse grens vol met leuke bospaden en zandwegen.

Om te mogen rijden op de Beachcruiser heb je geen rijbewijs nodig dat maakt deze fiets geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 10 jaar. Op vakantie in Twente? Huur de Beachcruiser dan voor een langere periode, uiteraard leveren we dan de lader mee.

We zijn 7 dagen per week geopend als verhuurder dus je kunt ons altijd bereiken.

Wil je nou bijvoorbeeld een rit boeken voor een groep op de E-Chopper maar is er iemand nog niet in het bezit van een rijbewijs dan is deze Beachcruiser een super goed alternatief. Qua snelheid kun je de e-choppers prima bijhouden.

Alle ogen zijn op je gericht als je op deze stoere fiets de wind door je haren hebt!

Kosten & Informatie

Prijs per elektrische Beach Cruiser:
Dag:               € 20,-
Weekend:     € 45,-
Week:            € 100,-

Prijzen zijn af Ootmarsum.
Bij het huren voor langer dan een dag leveren wij een lader mee.
Actieradius met een volle accu +/- 50 km.
Prijzen zijn inclusief BTW.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.