Buggy en Boogschieten

De koffie en thee staat te pruttelen en de super mooie buggy’s staan in de rij klaar voor het avontuur. Op de achtergrond zien jullie alles al klaar staan voor het Boogschieten maar dat komt later!

Na de koffie en thee is tijd om te beginnen met de uitleg over het programma, de richtlijnen en hoe te rijden met een bugxter buggy over de vele zandwegen die wij rijk zijn in het mooie Twentse landschap. We steken zelfs de grens nog even over naar Duitsland.

Ootmarsum is het ideale gebied om een Buggy tour te houden en dat laten jullie we graag zien. Jij bent toch niet bang voor een beetje modder? In de zomer hebben we trouwens meer last van het stof. ;-)

De route van dik een uur gaat door mooie natuur, zandwegen en asfalt. Onderweg is dus genoeg te zien vanuit de Buggy. Halfweg de route maken we een korte stop waar we kunnen wisselen van bestuurder. Ready? Go!

Bij terugkomst in Ootmarsum staat alles klaar voor een actief onderdeel, Boogschieten. Professionele uitleg en een mooie schietbaan maken het mogelijk om iedereen te leren boogschieten. Jullie zijn hier ongeveer een uur mee bezig. Super leuk voor jong en oud. Tevens beschikken we over linkshandige bogen mocht dit nodig zijn.

Ben jij uiteindelijk de schutterskoning van de groep?

Ben je op zoek naar alleen een buggy rit zonder verdere activiteit huur dan enkel de Buggy.

Kosten & Informatie

Kosten zijn €50,-

De prijzen zijn per persoon, uitgaande van 2 personen per buggy ongeacht de leeftijd.
De prijs is inclusief brandstof, verzekering en BTW.

Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een rijbewijs B, behaald voor 19 januari 2013 of een motorrijbewijs: je rijbewijs gehaald NA 19-01-2013 dan mag je alleen nog Buggy rijden indien je in het bezit bent van motorrijbewijs! Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekend niet rijden.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.