Buggy en Boogschieten

De super mooie buggy’s staan in de rij klaar voor het avontuur. Op de achtergrond zien jullie alles al klaar staan voor het Boogschieten maar dat komt later!

We beginnen met de uitleg over het programma, de richtlijnen en hoe te rijden met een bugxter buggy over de vele zandwegen die wij rijk zijn in het mooie Twentse landschap en we steken zelfs de grens nog even over naar Duitsland.

Ootmarsum is het ideale gebied om een Buggy tour te houden en dat laten jullie we graag zien. Jij bent toch niet bang voor een beetje modder? In de zomer hebben we trouwens meer last van het stof. ;-)

Ben je op zoek naar alleen een buggy rit zonder verdere activiteit huur dan enkel de Buggy.

Programma

We gaan op pad met de Buggy’s voor een gave rit voor de duur van 1 uur. De rit is altijd onder begeleiding, dus de gids voorop en jullie volgen allemaal in een eigen Buggy. De snelheid passen we aan naar wens, sportief rijden is zeker mogelijk.

Halfweg de route maken we een korte stop waar jullie kunnen wisselen van bestuurder. Ready? Go!

Na de rit komen jullie terug en is het tijd om te schieten met bogen. Vooraf  duidelijke instructies hoe te schieten en daarna werk je zelfstandig het programma af. Hapje en drankje inbegrepen, 2 consumpties per persoon.

Kosten & Informatie

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen.

Maximaal 10 personen per groep. Kom je met meer personen, geen probleem maar bieden wij dit aan in een 2 uur durend combi arrangement met een ander voertuig, na 1 uur rijden wisselen we van voertuig. Contact ons voor info.

De kosten voor dit arrangement zijn € 70,- per persoon.

  • Prijs incl 2 consumpties bij het schieten.
  • Incl BTW.
  • Bestuurder minimaal 24 jr.
  • Rijbewijs B verplicht.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.