Buggy Rally Twente

Kom buggy rijden en beleef zelf het rally gevoel tijdens de buggy rally in Ootmarsum, de mooiste van Twente met echte off road actie!

Wij beschikken over een ruim aanbod in Bugxter Buggy, een stoer en open 2-persoons voertuig, laag over de grond maar slechts 250 kg. zwaar. Bij ons geen buggy rit over alleen maar asfalt in colonne achter elkaar aan, maar maximaal over zandwegen waarbij rijder & bijrijder samen de prachtige omgeving rondom Ootmarsum ontdekken.

Maatwerk uitjes zijn onze kracht dus daag ons uit, onderweg een stop voor een hapje en drankje is geen enkel probleem! Zeer geschikt dus als teamuitje en wat voor één! Een uitje om nooit te vergeten met je bedrijf vol actie in de buggy. Jullie zijn toch niet bang voor een beetje modder?

Na afloop genieten van een BBQ met je vrienden, familie of collega’s is zomaar een mogelijkheid uit ons ruime aanbod.

Je gaat altijd op pad met een begeleider voorop, deze weet de mooiste routes elke keer weer te vinden en dat tot volle tevredenheid van onze klanten. Iedereen heeft een eigen buggy die je samen met de bijrijder gaat besturen, halfweg de route is het tijd om te wisselen.

Het tempo bepalen jullie zelf, als iedereen sportief en correct volgt achter de begeleider is er alleen maar meer vrijheid het tempo op te voeren voor de bikkels onder ons.

Kosten & Informatie

De prijs voor deze buggy rally is € 40,- per persoon.
Totale duur 1,5 uur, echt rijden is een goed uur.

Prijs inclusief BTW, brandstof en een consumpties voor of na de rit.

Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een rijbewijs B, behaald voor 19 januari 2013 of een motorrijbewijs: je rijbewijs gehaald NA 19-01-2013 dan mag je alleen nog Buggy rijden indien je in het bezit bent van motorrijbewijs! Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekend niet rijden.

Buggy Rally Twente

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder..?

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.