Buggy Rally Twente

Kom buggy rijden in Ootmarsum en beleef zelf het rally gevoel. De leukste rit in Twente met echte off road actie!

Wij beschikken over een ruim aanbod in Bugxter Buggy, een stoer en open 2-persoons voertuig, laag over de grond maar slechts 250 kg. zwaar. Bij ons geen buggy rit over alleen maar asfalt in colonne achter elkaar aan, maar maximaal over zandwegen waarbij rijder & bijrijder samen de prachtige omgeving rondom Ootmarsum ontdekken.

 

Maatwerk Buggy Uitje

Maatwerk uitjes zijn onze kracht dus daag ons uit, onderweg een stop voor een hapje en drankje is geen enkel probleem! Zeer geschikt als teamuitje en wat voor één! Een uitje om nooit te vergeten met je bedrijf vol actie in de buggy. Jullie zijn toch niet bang voor een beetje modder?

Na afloop genieten van een BBQ met je vrienden, familie of collega’s is zomaar een mogelijkheid uit ons ruime aanbod.

 

Hoe wij rijden

Je gaat altijd op pad met een begeleider, deze weet keer op keer weer de mooiste routes te vinden en dat tot volle tevredenheid van onze klanten. Iedereen heeft een eigen buggy die je samen met de bijrijder gaat besturen, halfweg de route is het tijd om te wisselen.

Het tempo bepalen jullie zelf, als iedereen sportief en correct volgt achter de begeleider is er alleen maar meer vrijheid het tempo op te voeren voor de bikkels onder ons.

Kosten & Informatie

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen.

Maximaal 10 personen per groep. Kom je met meer personen, geen probleem maar bieden wij dit aan in een 2 uur durend combi arrangement met een ander voertuig, na 1 uur rijden wisselen we van voertuig. Contact ons voor info.

De prijs voor deze buggy rally is € 50,- per persoon.
Prijs is inclusief brandstof, verzekering en BTW.

Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een rijbewijs B.

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder..?

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.