Buggy en Barbecue

Buggy rijden, stof happen en na afloop een overheerlijke barbecue met koude drankjes in ons drank buffet, hoe gaaf kan een uitje zijn! We starten de Buggy’s en gaan op pad, de gids voorop en jullie volgen in een eigen buggy, 2 personen per buggy.

We rijden een uitdagende route over vele zandwegen en door prachtige natuur, halfweg de route is er een korte stop waar je kan wisselen van bestuurder. Bij terugkomst staat de BBQ al aan onder onze veranda en is in het restaurant het koelbuffet gevuld voor jullie. Voor de duur van 2 uur kunnen jullie onbeperkt genieten van bier, fris, wijn, koffie of thee.

Wil je alleen Buggy rijden en geen gebruik maken van de BBQ, klik dan hier.

Buggy rijden is stoer

Al eens eerder Buggy gereden? Als één van de weinige in Nederland hebben wij hier in Ootmarsum de mogelijkheid om nog echt Off road te rijden, dat betekend dus dat we waar mogelijk zoveel mogelijk mooie zandwegen meepakken.

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder? Wij delen voor aanvang brillen uit, deze dien je verplicht te dragen, verder qua kleding is het aan te raden hier rekening mee te houden. Zomers hebben we veelal last van stof en in de herfst dan wel winter is dit veelal modder. Gaaf toch!

Kosten & Informatie

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen.

Maximaal 10 personen per groep. Kom je met meer personen, geen probleem maar bieden wij dit aan in een 2 uur durend combi arrangement met een ander voertuig, na 1 uur rijden wisselen we van voertuig. Contact ons voor info.

De kosten voor dit arrangement zijn € 87,50 per persoon.
Prijs is inclusief:
– Buggy rit van 1 uur.
– BBQ voor de duur van 2 uur.
– Drank all-in voor de duur van 2 uur.

Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een rijbewijs B.

 

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.