Buggy en Barbecue

Buggy rijden en na afloop een barbecue maakt jouw uitje of vrijgezellenfeest toch wel helemaal compleet. Boek dit gave arrangement en smul na de Buggy toer van heerlijk vlees op de barbecue op ons safari-terras.

Bij aankomst hebben we voor jullie koffie en thee, de drankjes in de koelkast moeten we helaas nog even laten staan. Tijdens de koffie is het tijd voor uitleg over hoe te rijden in de Buggy, de spelregels en als iedereen er klaar voor is mogen jullie de stofbrillen opzetten. Start your engines en we zijn klaar om te vertrekken.

Een uur lang gaan we door de prachtige omgeving van Ootmarsum en een stukje Duitsland, De Lönsberg is super mooi. Gave zandwegen met grote hoogteverschillen. Je bent in het buitenland maar zo voelt het ook! Zomers de zon in je gezicht is genieten maar in de herfst of winter is een beetje modder ook zeer gaaf.

Halfweg de route maken we een stop om te wisselen van bestuurder en ondertussen staat de barbecue al warm te worden.

Bij terugkomst is het tijd om te smullen.

Totale duur van het arrangement is ongeveer 3,5 uur.

Wil je alleen Buggy rijden zonder een arrangement te boeken, klik dan hier.

Kosten & Informatie

De kosten zijn:

Maandag t/m donderdag € 56,- per persoon.
Vrijdag t/m zondag € 61,- per persoon.

Prijs is exclusief consumpties, die kunnen apart bijgeboekt worden in MijnToer. Uiteraard kunnen die ook gewoon apart afgerekend worden na afloop.

Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een rijbewijs B, behaald voor 19 januari 2013 of een motorrijbewijs: je rijbewijs gehaald NA 19-01-2013 dan mag je alleen nog Buggy rijden indien je in het bezit bent van motorrijbewijs! Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekend niet rijden.

Prijs is inclusief buggy experience, verse BBQ, brandstof en BTW.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.