Boek je E-Chopper...

Chopper huren Twente

Bij het starten hoor je niets, en ook tijdens het rijden op deze gave E-Choppers niet want ze zijn volledig elektrisch. Dus super leuk genieten in het mooie Twentse landschap rondom Ootmarsum. Als je gas geeft zit de elektro motor van de Chopper zo op de 25 km/uur, de wind door je haren, de vogels die fluiten en de koeien in de wei. Typisch Twente!

Neem onderweg een Smikkeltas mee of geniet van een terrasje of een rustpunt langs de route.

 

Mooie routes...

Met de E-Chopper toeren door Ootmarsum en omgeving is een hele belevenis, er is hier zoveel te zien en te doen. Met een paar minuten rij je Vasse binnen, gelegen aan het Springendal en is de watermolen van Bels en Frans zeker een bezoek meer dan waard. Geniet er van een drankje op het terras of smul van een heerlijke pannenkoek bij Bels.

Uiteraard mag je het Singraven in Denekamp, het Stift in Weerselo en het Lutterzand ook niet overslaan. Download onze app, kies een route, plaats je telefoon in de houder op het stuur en rijden maar.

E-Chopper en kids...

Met de kinderen op stap is super leuk, velen nemen de kleintjes mee voorop en de al wat grotere kinderen achterop. Een E-chopper is qua zadel wel wat klein en de accu heeft mindere capaciteit bij overbeladen dus daarom:

Kinderen kunnen achterop, gratis! Maar wel een maximaal gewicht van 120 kilo samen met de bestuurder.

De actieradius van een accu is ongeveer 50 kilometer bij 2 personen.

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.