Chopper huren Twente

Bij het starten hoor je niets, en ook tijdens het rijden op deze gave E-Choppers niet want ze zijn volledig elektrisch. Dus super leuk genieten in het mooie Twentse landschap rondom Ootmarsum.

Als je gas geeft zit de elektro motor van de Chopper zo op de 25 km/uur en een helm plicht is er niet dus voel je heerlijk vrij, de wind door je haren, de vogels die fluiten en de koeien in de wei. Typisch Twente!

De Chopper is geschikt voor 1 volwassene en een kind tot 10 jaar, dus met het hele gezin op de E-Chopper is mogelijk. Neem onderweg een Smikkeltas mee of geniet van een terrasje of een rustpunt langs de route.

Ootmarsum is eigenlijk het mooiste stukje in Twente, vele historie, prachtige vergezichten langs de vele akkers waar je met de Chopper tussendoor rijdt in het glooiende landschap. Kom dus genieten op de E-Chopper.

E-Chopper en BBQ

Ootmarsum, Twente, Actief in Twente

Het leukste en complete uitje voor iedereen, eerst een geweldige toer op de E-Chopper door Twente. Vanaf Ootmarsum gaan jullie op stap met een super mooie route langs het Duitse grensgebied.

Boek je de E-Chopper wat meer uurtjes dan kun je onderweg heerlijk genieten van een terrasje of een bezoek brengen aan een musea, het Springendal of het Singraven in Denekamp.

Na afloop staat er in ons restaurant een BBQ klaar met heerlijk vlees, dagverse salades, sausjes, stokbrood etc. Zelf bakken en smullen maar.

Boek je de drankjes all in dan is het helemaal makkelijk!

Boek nu!

Chopper en de Accu

e-chopper ootmarsum

De E-Choppers staan bij aanvang voor je klaar met een volle accu. Afhankelijk van je rijgedrag is de actieradius ongeveer 50 tot 60 kilometer.

Maak je dus een tocht van meerdere uren dan is het van belang hier rekening mee te houden. Onze routes in de App zijn allemaal gemaakt op maat, vanaf 1 uur huur t/m 3 uur.

Wil je dus langer rijden zijn er leuke routes verkrijgbaar aan de balie in overleg met een van onze medewerkers of geef even je wens door waar je graag naar toe wil met de Chopper.

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.