Boek je E-Chopper voor een dag

Daghuur E-Chopper

Geniet de hele dag op je eigen E-Chopper en profiteer van deze leuke daghuur deal. Tussen 10:00 uur en 17:00 uur heb jij de beschikking over je eigen E-Chopper en kun je lekker toeren door de prachtige omgeving rondom Ootmarsum, bezoek het Singraven in Denekamp, ga naar het Lutterzand, pak een terrasje in Oldenzaal en ga zo maar door.

De Chopper is een super leuke scooter met brede banden en volledig elektrisch, het ideale voertuig dus om Twente te ontdekken. We hebben een leuke route beschikbaar, die vind je in onze app, en je mag uiteraard ook zelf een route maken.

Voor het rijden op de E-Chopper dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs AM of B.

Chopper door Twente

Gebruik je de E-Chopper de hele dag dan hebben we verschillende routes voor jullie beschikbaar. Uiteraard is het leuk om de dag compleet te maken met een bezoek aan de diverse musea of restaurantjes met in de zomer gezellige terrasjes.

Je kunt de E-Chopper prima ergens parkeren op een veilige manier, zodat je tijd genoeg hebt om een leuke demonstratie bij te wonen of een rondleiding.

Wil je niet de hele dag beschikken over de Chopper, boek dan hier.

Kosten & Informatie

De E-chopper reserveer je van 10:00 t/m 17:00 uur, hoe laat je wil vertrekken bepaal je uiteindelijk zelf, maar de inlever tijd is altijd uiterlijk 17:00 uur, eerder mag ook, prijs blijft gelijk.

Kosten a € 50,- per E-Chopper, inclusief lader voor onderweg.

  • 1 persoon per Chopper
  • Maximaal 40 km met volle accu
  • Kinderen achterop niet mogelijk ivm accu
  • Routes in de TwenteToer app
  • Uitstekende service onderweg
  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht
  • Start in Ootmarsum, wij bezorgen niet

 

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.