Daghuur E-Chopper

Geniet de hele dag op je eigen E-Chopper en profiteer van deze leuke daghuur deal. Tussen 09:00 uur en 18:00 uur heb jij de beschikking over je eigen E-Chopper en kun je lekker toeren door de prachtige omgeving rondom Ootmarsum, bezoek het Singraven in Denekamp, ga naar het Lutterzand, pak een terrasje in Oldenzaal en ga zo maar door.

De Chopper is een super leuke scooter met brede banden en volledig elektrisch, het ideale voertuig dus om Twente te ontdekken. We hebben een leuke route beschikbaar, die vind je in onze app, en je mag uiteraard ook zelf een route maken. Wel even rekening houden met een maximale afstand van 50 kilometer.

Voor het rijden op de E-Chopper dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs AM of B.

Kosten & Informatie

De E-chopper reserveer je van 09:00 t/m 18:00 uur, hoe laat je wil vertrekken bepaal je uiteindelijk zelf, maar de inlever tijd is altijd uiterlijk 18:00 uur, eerder mag ook, prijs blijft gelijk.

1 persoon per E-Chopper bij deze deal.

Kosten inclusief btw, €50,- per E-Chopper.

Kom je onderweg met een lege accu te staan omdat je de 50 km actieradius overschrijdt dan berekenen wij € 15,- per E-Chopper aan servicekosten. Dit dien je direct a contant of per pin te voldoen.

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.