E-Chopper 25 en High Tea

We verwelkomen jullie in Ootmarsum waar de E-Choppers al klaar staan voor vertrek. Na een uitleg over hoe te rijden op deze super gave bigwheel scooters en uitleg over de route is het tijd om te vertrekken. De route krijg je mee aan de balie maar staat tegenwoordig ook in onze app, download deze op je telefoon in de App- of Playstore.

Jullie gaan door het mooie Twentse landschap wat de omgeving van Ootmarsum rijk is, vele bossen en vergezichten en vooral in de zomer heerlijk genieten. Zonnebril op, wind door je haren en elektrisch rijden dus geen overlast van geluid. Halfweg de route komen jullie op een prachtige boeren have, waar Karin jullie staat op te wachten en een dagverse , overheerlijke High Tea heeft klaar staan.

Tijd om de elektrische scooter te parkeren en smullen maar. Na ongeveer 3 uur zijn jullie weer terug in Ootmarsum.

Genieten voor jong en oud, want bezit je nog geen bromfiets- of autorijbewijs dan kun je bij onze 2-persoons Choppies ook achterop mee. Hoe leuk is dat.

Wil je nou E-Chopper rijden zonder een arrangement dan is dat uiteraard ook mogelijk, boek dan hier je Chopper en geniet van Ootmarsum met een lach op je gezicht.

Na afloop van de tocht is het altijd even leuk te slenteren door de smalle straatjes van Ootmarsum vol met musea, galleries en kroegjes. Genoeg te beleven voor jong en oud!

Kosten & Informatie

Totale huur 3 uur.
Prijs inclusief super lekkere High Tea, route, service onderweg, volle accu en BTW.

Bij zomers weer kan het buiten, bij minder weer heerlijk binnen bij de kachel.

Kosten zijn per persoon, €50,-

 

Dieet wensen? Geen probleem, graag vooraf even melden bij het reserveren.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.