E-Chopper en lunch

Combineer een heerlijke lunch met een gave rit op de E-Chopper. Je hoeft alleen maar de sleutel om te draaien, van de volledig elektrische scooter met brede banden en hij is klaar voor vertrek. Zo mooi en rustig rijden als nooit te voren en het mooie is, alle ogen zijn op je gericht met deze gave choppers in felle kleuren.

Een mooie route door Ootmarsum, Denekamp met het Singraven en dan via Beuningen en Rossum weer terug naar Ootmarsum. Zo maar een optie, want in onze App zijn vele mooie routes gratis te gebruiken. Twente is prachtig en dat laten wij je graag zien.

Aangekomen in Ootmarsum geniet je bij een gezellige brasserie in het centrum van Ootmarsum van een heerlijke lunch, verse broodjes met koffie of thee, glaasje jus en natuurlijk het lekkerste beleg. Puur genieten.

Je kunt zelf bepalen of je de lunch voor of na de tocht op de E-Chopper nuttigt. Omdat de brasserie midden in het centrum van Ootmarsum zit ga je hier op eigen gelegenheid naar toe, parkeren in het centrum is lastig dus kies ervoor om je auto te parkeren op een van de parkeerplaatsen rondom Ootmarsum. Alles is op loopafstand!

Wil je nou geen gebruik maken van de lunch maar genieten van een BBQ of enkel en alleen genieten van de E-Choopper dan kan dat natuurlijk ook. Al onze arrangementen zijn zelf samen te stellen!

Kosten & Informatie

Kosten:
2 uur rijden op de E-Chopper en a € 44,-

De prijs is inclusief een mooie route, huur van de Chopper voor 2 uur, lunch.
Prijs inclusief service onderweg en BTW.

Minimaal in het bezit van een bromfiets of autorijbewijs.
Nog geen rijbewijs? Achterop kun je super leuk mee achterop, tot 10 jaar.

Dieet wensen? Geen probleem, graag vooraf bij het reserveren even aangeven.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.