E-Chopper en lunch

Combineer een gave rit op de E-Chopper met een heerlijk lunch buffet in ons gezellige restaurant aan de rand van het stadscentrum. Draai de sleutel om van je eigen E-Chopper, installeer je telefoon in de houder op het stuur, selecteer de mooiste route en weg ben je. Na afloop staat er een lunch klaar met een grote keuze aan brood en beleg. Zowel warm als koud.

Je kunt zelf bepalen of je de lunch voor of na de tocht op de E-Chopper nuttigt.

Wil je nou geen gebruik maken van de lunch maar genieten van een BBQ of enkel en alleen genieten van de E-Chopper dan kan dat natuurlijk ook. Al onze arrangementen zijn zelf samen te stellen!

E-Chopper

E-Chopper rijden in Ootmarsum is echt gaaf! We hebben gratis routes voor jullie beschikbaar in de app, kies je eigen route en beleef het mooiste stukje van Twente.

Twee uur lang zijn jullie onderweg, zien jullie de prachtige omgeving en is het mogelijk om een korte pauze te maken bij een van de vele bezienswaardigheden. Een E-Chopper huren in Ootmarsum is zo leuk dat je hem eigenlijk niet meer wil inleveren!

Al honger gekregen?

Lunchbuffet

We hebben in ons eigen restaurant een overheerlijk lunchbuffet klaar staan. Voorzien van boordjes van de warme bakker, een ruime keuze aan beleg, kaas, ham etc. Melk en Jus d’Orange en koffie of thee naar keuze. Tevens hebben we er iets warms bij, afwisselend soep van de dag of een kroket.

Al met al ruim voldoende voor iedereen, ook voor de vegetariër is er voldoende keuze.

Kosten & Informatie

E-Chopper rijden inclusief lunchbuffet a €49,- pp.

  • 3 uur lang genieten
  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht
  • Gratis route in TwenteToer app
  • Koffie of thee 1 consumptie pp.
  • Inclusief BTW & WA-verzekering
  • Dieet wensen tijdig doorgeven

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.