E-Chopper tocht met gids

Ootmarsum staat bekend om de rijke historie en die laten we jullie graag zien met onze gids. Een echte Ootmarsummer die alles weet over het heden / verleden en rondom Ootmarsum de weg weet te vinden in het Springendal. Een prachtig stuk natuurgebied tussen Ootmarsum en de Duitse grens, met een bronvijver, heide met schapen en zo veel meer.

We starten met de uitleg over de E-Choppers in een uitvoering van een big wheel, gaaf en dus extra leuk met de brede banden. De E-choppers zijn dus zoals de naam al zegt elektrisch waardoor er geen uitstoot is en het belangrijkste geen geluid van een motortje waardoor je onderweg nog leuk met elkaar kan praten. En als belangrijkste niets mist van onze gids.

De totale rit duurt ongeveer 2 uur. Echt een aanrader voor mensen die houden van natuur en cultuur. Vergeet je wandelschoenen niet want het kan zijn dat de gids je even een stukje lopend mee neemt naar verscholen pareltjes in de natuur.

We hebben modellen waarop een passagier mee achterop kan, dus heb je geen rijbewijs of wil/kun je zelf niet rijden/ Geen probleem, kinderen tot en met 10 jaar kunnen gratis mee achterop.

Kinderen kunnen eventueel ook mee op een eigen Beachcruiser, super vet!

Kosten & Informatie

De kosten voor dit leuke arrangement:
2 uur met gids op de E Chopper a € 37,50.

De prijs is per persoon, kinderen tot 10 jaar kunnen gratis mee, leuk achterop!

Prijs is inclusief huur van de E-chopper voor de duur van 2 uur, gids, service onderweg en BTW.

Voor het rijden op een E-Chopper dien je 16 jaar of ouder te zijn en in het bezit van een rijbewijs AM of B (autorijbewijs)

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.