Boek je fiets...

Elektrische fiets Ootmarsum

Het heuvelachtige landschap rondom Ootmarsum is prachtig te verkennen met deze elektrische fietsen. Stap op de fiets en geniet van de vergezichten op de Kuiperberg waar je Enschede, Hengelo, Almelo en Lingen (Dld) bij helder weer ziet liggen. Vergeet uiteraard ook niet even door het Springendal te fietsen of pak een route richting Denekamp.

Onze fietsen zijn goed onderhouden en beschikken over een accu in goede conditie.

Fietsverhuur voor jong en oud.

Routes & Service

Indien je bij ons de elektrische fiets huurt dan hebben wij via onze App verschillende mooie routes beschikbaar, download deze vast thuis en maak een keuze uit de vele mogelijkheden.

Uiteraard is het mogelijk een eigen knooppunten route te fietsen.

Sta je nou onderweg met een lekke band of een ander technisch mankement dan zijn we zo snel als mogelijk bij je om vervangend vervoer aan te bieden waardoor je direct weer op stap kunt, voor vragen kun je ook altijd dagelijks bij ons fietsverhuur punt langskomen.

Kosten & Informatie

Let op, dit zijn fietsen met 28 inch banden en een groot frame! Fietsen dienen uiterlijk 18:00 uur ingeleverd te worden. De fiets staat klaar vanaf 09:00 uur, tijd van afhalen is zelf te bepalen. 

Actieradius van een volle accu, in ideale omstandigheden, is 70 km.

De prijzen voor onze fietsen zijn:

1 dag € 20,- *
2 dagen € 35,-
3 dagen € 45,-
4 dagen € 60,-
5 dagen € 75,-
6 dagen €90,-
7 dagen €100,-

* Fiets voor 1 dag is exclusief lader, alle andere dagen inclusief lader.

De fietsen zijn af te halen bij ons verhuurpunt aan de Laagsestraat 8 te Ootmarsum. Op loopafstand van het centrum en de vele hotels / campings.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.