BOEK JE FIETS...

Fietsverhuur Ootmarsum

Op vakantie in Twente? Een weekend weg naar Ootmarsum voor een verblijf in één van de vele hotels, campings of B&B en zin om heerlijk te genieten op de elektrische fiets? Stap dan op onze nieuwe en altijd goed onderhouden fietsen.

Heerlijk verdwalen in de prachtige natuur, naar Denekamp om te genieten op het Singraven en zoveel meer. Wat dacht je er van om even richting Duitsland te gaan, kasteel Bad Bentheim is onder andere een bezoek meer dan waard!

Huur je een fiets bij ons is het ook mogelijk een route kaart mee te nemen, of pak een knooppunt route.

Wij verhuren onze elektrische fietsen vanuit Ootmarsum met een goede pech onderweg service mocht het nodig zijn en dat 7 dagen per week. Wel een prettig gevoel!

Huur je de fietsen voor een langere periode dan is een lader uiteraard inbegrepen, maar op de dag van aankomst staat de alles netjes voor je klaar met een volledig geladen accu. Na een klein stukje uitleg is het tijd om te gaan.

Zonder zorgen genieten van het mooie Twente.

Mocht je op zoek zijn naar een fiets die qua uitstraling en beleving iets stoerder is huur dan een Beach Cruiser. Super gaaf voor de jeugd!

Let op! Fietsen dienen uiterlijk 18:00 uur ingeleverd te worden.

Kosten & Informatie

Let op! Fietsen dienen uiterlijk 18:00 uur ingeleverd te worden.
De fiets staat klaar vanaf 09:00 uur, tijd van afhalen is zelf te bepalen. 

De prijzen voor onze fietsen zijn:

1 dag a € 20,-
Geen lader inbegrepen

3 dagen, kies zelf drie aansluitende dagen van de week uit voor € 45,-
Lader inbegrepen

1 week, 7 dagen, a € 100,-
Lader inbegrepen

De fietsen zijn af te halen bij ons verhuurpunt aan de Laagsestraat 8 te Ootmarsum. Op loopafstand van het centrum en de campings aan de rand van het stadscentrum.

fiets huren ootmarsum twente

Fietsen met kids

Op pad in Ootmarsum met de kinderen? Huur bij ons een moderne elektrische fiets voorzien van Urban Iki kinderzitjes. Wij hebben kinderzitjes in verschillende modellen, achterop de fiets of voorop het stuur.

De kinderzitjes stellen wij gratis ter beschikking, indien voorradig. Graag even bij het reserveren van de fiets vermelden welk kinderzitje je graag zou willen gebruiken en dan zorgen wij dat op het moment van aankomst de fiets conform afspraak voor je klaar staat.

Zitje voor: 9 maanden tot 3 jaar. 9 – 15 kilo.
Zitje achter: 9 maanden tot 6 jaar. 9 – 22 kilo.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.