Elektrische Kickbike en Pizza

Bij aankomst in Ootmarsum staan de kickbikes voor jullie klaar, deze kickbike ook wel de Fatmax genaamd is volledig elektrisch en echt super gaaf om de prachtige omgeving rondom Ootmarsum te verkennen. Zeer eenvoudig in gebruik met een echte WOW factor.

Al snel bereik je de 20 km/uur en is het heerlijk genieten van het Twentse landschap, met onze mooie route door Ootmarsum, het Springendal en het Singraven bij Ootmarsum-Denekamp. Je mag zelf natuurlijk ook een route maken, op onze app, te downloaden op je mobiel, staan vele routes waaruit je kan kiezen.

In dit arrangement ben je twee uur lang de bezitter van deze stoere step met brede banden en cross je over de mooiste bospaadjes en glooiende wegen tussen de koeien die lekker staan te grazen in het weiland. Na afloop kunnen jullie bij een pizzeria om de hoek genieten van een heerlijke pizza naar keuze van de kaart. Smullen maar.

Dit arrangement is al te boeken vanaf 2 personen, het uitje dus voor kleine maar ook grote gezelschappen. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om leuk cadeau te doen op Valentijnsdag. Bestel dan een cadeaubon.

De Fatmax is nieuw en echt een beleving, het mooie aan de Fatmax is dat je er al op mag rijden vanaf 16 jaar, een rijbewijs is niet nodig. Ben je nog geen 16? Reserveer dan een Beachcruiser, zo kan iedereen gezellig mee met een eigen voertuig.

Kosten & Informatie

Dit arrangement duurt 3 uur totaal.

Vanaf 16 jaar zonder rijbewijs mag je rijden op de Fatmax.
Prijs inclusief BTW, een leuke route, een pizza naar keuze en de kickbike.

Kosten a € 37,50 per persoon.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.