BOEK SNEL JE ROCKS E

Opel Rocks E

Stap in deze 100% elektrische trendy citycar en ontdek Ootmarsum en omgeving op een geheel nieuwe manier. Met een actieradius van 70 kilometer en mogelijkheid tot laden bij een fietsoplaadpunt is alles in Twente dichtbij. Alle ogen zullen op je gericht zijn met deze bijzondere verschijning. Een leuk weetje.. de voorkant is exact hetzelfde als de achterkant.

We hebben leuke routes uitgezet die te rijden zijn met de Rocks E, uiteraard is het ook mogelijk een eigen route te rijden.

Toer met de Rocks E door het centrum van Ootmarsum, richting het Singraven in Denekamp of ga volledig groen de grens met Duitsland over richting Bad Bentheim en breng een bezoek aan het bekende kasteel.

Citycar in Twente

De Rocks E is de nieuwe citycar maar uiteraard ook ideaal om de prachtige bosrijke omgeving rondom Ootmarsum te verkennen. De Rocks is volledig elektrisch, waarbij je dus niet hoeft te schakelen. Geef gas en je avontuur door Twente begint direct zonder motorgeluid, genieten dus!

De meegeleverde JBL speaker kun je verbinden met je eigen telefoon, zet je favoriete Spotify lijst op en verhoog de sfeer aan boord!

De Rocks E geschikt voor jong en oud!

Routes en laden

Download vooraf de TwenteToer app op je telefoon, plaats je telefoon in de houder op het dashboard van de Rocks en je mist niets van al het moois dat Twente te bieden heeft.

Prachtige routes met een mix van natuur, terrasjes en bezienswaardigheden.

Het leuke aan de Rocks E is dat je deze onderweg kan laden met een normale stekker, 230v, je kunt dus bij elk fietsoplaadpunt, restaurant of hotel in een normaal stopcontact deze trendy car laden.

Kosten & Informatie

De Rocks E is te rijden vanaf 16 jaar met rijbewijs AM, A of B.
Er zijn maximaal 2 zitplaatsen, huisdieren zijn niet toegestaan.

De huurprijs voor een Rocks E zit op € 90,- per dag.
Wil je langer genieten van de Rocks dan is deze te huur voor 3 aaneengesloten dagen voor € 250,-

Een dag is van 09:30 t/m 18:00 uur.
Bij 3 dagen is de uiterste inlever tijd dus ook uiterlijk 18:00 uur.

Prijzen zijn inclusief BTW en WA verzekering.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.