BOEK direct JE ROCKS-E

Opel Rocks-E

Stap in deze 100% elektrische trendy citycar en ontdek Ootmarsum en omgeving op een gave manier. Ervaar het samenspel van avontuur en duurzaamheid met deze super leuke en milieuvriendelijke auto.

Laat je verrassen door de schilderachtige schoonheid van Ootmarsum, het mooie typische Twentse landschap met kronkelende landweggetjes en prachtig uitzicht.

Toer met de Rocks E door het oude stadscentrum van Ootmarsum, ga richting het Singraven in Denekamp of stap volledig groen de grens over naar Duitsland. Breng daar een bezoek aan het kasteel in Bad Bentheim.

Een onvergetelijk en nieuw uitje waarbij je niet alleen geniet van de rit maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Stap snel in met je vrienden, familie, collega’s of je geliefde met een goed gevulde picknickmand.

Citycar in Twente

De Rocks E is de nieuwe citycar maar uiteraard ook ideaal om de prachtige bosrijke omgeving rondom Ootmarsum te verkennen. De Rocks is volledig elektrisch, waarbij je dus niet hoeft te schakelen. Geef gas en je avontuur door Twente begint direct!

De meegeleverde JBL speaker kun je verbinden met je eigen telefoon, zet je favoriete Spotify lijst op en verhoog de sfeer aan boord!

De Rocks E, geschikt voor jong en oud!

Routes en laden

Download vooraf de TwenteToer app op je telefoon, plaats je telefoon in de houder op het dashboard van de Rocks en je mist niets van al het moois dat Twente te bieden heeft.

Prachtige routes met een mix van natuur, terrasjes en bezienswaardigheden.

Het leuke aan de Rocks E is dat je deze onderweg kan laden met een normale stekker, 230v, je kunt dus bij elk fietsoplaadpunt, restaurant of hotel in een normaal stopcontact deze trendy car laden.

Kosten & Informatie

De huurprijs voor een Rocks E, maximaal 2 personen:
2 uur € 30,-
3 uur € 35,-
4 uur € 40,-

  • Vanaf 16 jaar te besturen.
  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht.
  • Huisdieren niet toegestaan.
  • Routes in de gratis app.
  • Prijs incl BTW & WA-verzekering.

 

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.