Tuk Tuk en Buffet

Dit gave TukTuk en Buffet arrangement heeft alles in huis voor een super leuke dag. Bij aankomst staan de TukTuks al op jullie te wachten, met een super mooie toer van 2 uur gaan jullie zelfstandig op pad om te genieten van de prachtige omgeving rondom Ootmarsum en Denekamp.

Na afloop staat in ons gezellige restaurant een buffet voor jullie klaar, geniet van goed vlees, heerlijke salade en de drankjes staan koud. Enjoy!

TukTuk toer 2 uur

Bij dit arrangement zit de TukTuk voor 2 uur inbegrepen. In onze app staat een leuke route die jullie kunnen rijden. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven en is er tijd om de TukTuk te parkeren en te genieten van een drankje op één van de vele terrasjes of bezoek een boerderij, leuk met kids!

Maximaal 3 mensen in een TukTuk, de passagiers achterin stippelen de route uit via onze app en de chauffeur tuft vrolijk in het rond. Vergeet niet onderweg een leuke foto te maken met de hele groep!

Buffet en drankjes all-in

Na twee uur lang tuffen door het Tukkerland komen jullie weer terug in Ootmarsum en staat bij ons restaurant het buffet klaar, tevens is de koelkast rijkelijk gevuld en hier hebben jullie 2 uur lang de beschikking over, pak zelf je flesje bier, schenk je wijntje in of geniet van een koud flesje Fanta of Cola, uiteraard zijn er ook lekkere drankjes voor de kleintjes.

Dit betreft pakket 1, wil je een ander buffet? Stel dan zelf je arrangement samen via MijnToer.

Eet smakelijk & geniet!

Kosten & Informatie

Dit arrangement kost € 65,- per persoon uitgaande van 3 mensen per TukTuk.

Heb je dieet wensen dan dit graag bij het reserveren kenbaar maken.

Sterke dranken zijn niet inbegrepen, dit kan na afloop als extra worden afgerekend. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Let op! Wetgeving en rijbewijs:
Om op een tuktuk te rijden moet je minimaal 24 jaar zijn en minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B of een motorrijbewijs. Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekent niet rijden. Iedere bestuurder dient vooraf een proefronde te rijden en dient deze beheerst en veilig af te leggen, daarna mogen jullie op pad.

Een TukTuk is geen auto! Beschik je niet over de vaardigheden om te rijden op een brom/motorfiets is het niet aan te raden een TukTuk te huren.

Maximaal 3 mensen per TukTuk, wij bepalen de bezetting zo gunstig mogelijk afhankelijk van de groepsgrote. Inclusief BTW, WA-verzekering, brandstof en service onderweg.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.