Winterwandeling met gids.

Samen met onze gids gaan jullie op avontuur door het Springendal, zo breng je onder andere een bezoek aan de bronvijvers en de plek waar afgelopen jaar een goudschat is gevonden. De mooiste plekjes in een prachtig natuurgebied.

Aan het eind van de wandeling staat de op hout gestookte veldkeuken klaar in het bos met een warme hap en een drankje.

Na afloop brengt de legertruck jullie weer terug naar het startpunt.

Meer info en boeken

Leger Escape Game

We ontvangen jullie bij de warme kachel in ons gezellige restaurant in Ootmarsum. Hier krijgen jullie een kopje koffie of thee met Wegge.

Ondertussen starten wij de legertruck en nemen we jullie mee voor een leuke rit door het Twentse landschap. Halfweg de route komen we bij een super gave Escape Game. Weten jullie de code te kraken?

Na de game stappen we weer in en rijden we verder, terug naar Ootmarsum waar een heerlijk stamppot buffet voor jullie klaar staat, de drankjes zijn all-in.

Meer info en boeken

Winter Veldtocht

In de winter is een dropping toch echt super gaaf! Speciaal voor jullie dit leuke arrangement.

We ontvangen jullie aan de rand van het centrum in Ootmarsum in ons restaurant voor een kopje koffie of thee. Voor de deur staat de legertruck al klaar, een “Dikke Daf”

We brengen jullie naar het droppoint en gewapend met kompas en Smokkelwaar gaan jullie proberen de grens over te komen.

Na afloop een heerlijk stamppot buffet met drank all-in! Genieten.

Meer info en boeken

Dropping

Gewapend met een kompas en smokkelkaart gaan jullie op pad, het avontuur tegemoet. We droppen jullie met onze legertruck in onbekend gebied ergens in Duitsland. De grensovergang aan de doorgaande weg is gesloten door de douaniers dus aan jullie de taak om de juiste grensovergang te vinden. Kom jij op het juiste tijdstip en met de juiste code dan is het mogelijk de grens over te steken zonder controle en is het eindpunt van de dropping in zicht.

Laat de missie slagen, vind de route terug op de kaart, bereik het eindpunt en kraak de code.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.