E-Chopper Toer met Gids

Wil jij alles weten van de Bronnen en het Springendal en ondertussen genieten op de E-Chopper? Dan is dit het te boeken arrangement bij uitstek, je beleeft Ootmarsum en de prachtige natuur van het Springendal op een gave manier.

We starten in Ootmarsum met uitleg over de stoere E-choppers en gaan op avontuur door prachtige natuur, dit keer niet met een eigen route maar onze gids gaat voorop. Halfweg de route parkeren we de voertuigen in natuurgebied het Springendal en is het tijd voor een ontdekkingstocht met gids langs de oorsprong van de Springendalsebeek, de bronnen, de vijvers en wellicht een ontmoeting met de Beekprik; een aalachtig visje dat uitsluitend gedijt in puur bronwater. En wie weet wat we allemaal nog meer tegenkomen.

Het uitje voor liefhebbers van de natuur en historie.

Onze gids

Ga je samen met onze gids op pad dan staat dit garant voor een leuke tijd. Een geboren en getogen Ootmarsummer weet uiteraard alles van de stad en omgeving en deelt dit graag met jullie.

Je komt op plekjes waar de historie zichtbaar is en je krijgt volledige uitleg. Uiteraard weet de gids deze trekpleisters te bereiken via een mooie route.

Vragen? Stel ze gerust.

De wandeling

Halfweg de E-Chopper toer is het tijd voor een prachtige wandeling door natuurgebied het Springendal. Dit ligt tussen Ootmarsum en de Duitse grens en bestaat veelal uit bos, heide en natuurlijk de bronvijvers.

De wandeling is geschikt voor jong en oud, wel kom je op paden die minder begaanbaar kunnen zijn dus minder valide mensen zijn van harte welkom maar graag even vooraf melden bij de reservering zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Vergeet je niet een paar stevige schoenen aan te trekken?

Voor meer informatie over het Springendal zie de site.

Tijd om te smullen?

Wil je dit arrangement uitbreiden tot een volledig arrangement inclusief eten en drinken? Dan is dit mogelijk in ons gezellige restaurant.

We hebben verschillende mogelijkheden, waarbij het in de zomer erg leuk is rondom onze BBQ en in de winter dit alles lekker is met een goed stamppot buffet.

Zie op de website de verschillende mogelijkheden onder Eten&Drinken. Uiteraard denken we graag mee naar een arrangement op maat.

Kosten & Informatie

De prijs  is € 35,- per persoon, inclusief BTW.

  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht
  • Draag goede wandelschoenen
  • Maximaal 1 persoon per Chopper
  • Programma kan uitlopen qua tijd

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.