Dropping Ootmarsum

Gewapend met een kompas en smokkelkaart gaan jullie op pad, het avontuur tegemoet. We droppen jullie met onze legertruck in onbekend gebied ergens in Duitsland. De grensovergang aan de doorgaande weg is gesloten door de douaniers dus aan jullie de taak om de juiste grensovergang te vinden. Kom jij op het juiste tijdstip en met de juiste code dan is het mogelijk de grens over te steken zonder controle en is het eindpunt van de dropping in zicht.

Laat de missie slagen, vind de route terug op de kaart, bereik het eindpunt en kraak de code.

Een erg gaaf teamspel met leuke routetechnieken waarin gezond verstand en doorzettingsvermogen zeker noodzakelijk zijn.

Vervoer met legertruck

Wij vervoeren jullie naar het droppoint met onze legertrucks. Echt stoer materiaal uit het Nederlandse leger en super sterk. De krachtbron in onze trucks overwint echt elk terrein dus zeer geschikt om jullie ook in de herfst en winter op het begin punt te krijgen.

Naast onze Daf YA 328 beschikken wij over een Daf YA 126 en Nekaf Jeep.

Een belevenis op zich en super stoer,

De Dropping

Bij een dropping is het de bedoeling dat jullie zo veel mogelijk de weg terug weten te vinden zonder hulpmiddelen, toch helpen we jullie een handje op weg.

Om de Douaniers op het verkeerde been te zetten hebben we een Smokkelkaart voor jullie beschikbaar en zo kunnen jullie op een slimme manier toch de weg terug weten te vinden.

Gewapend met kompas en munitiekist gaan jullie op pad, probeer onderweg de codes te kraken door de opdrachten goed uit te voeren en geniet op dat moment van jullie smokkelwaar. Een heerlijk Smokkelbittertje.

Gaaf voor kids

De dropping is super leuk voor jong en oud! Dus ook voor een kinderfeestje, scholen of sportteams is dit een super gaaf uitje! Kinderen onder de 14 jaar kunnen het spel enkel doen onder begeleiding van een volwassene.

Je mobiele telefoon kun je bij je houden, wel zo veilig en we zijn altijd in de buurt voor hulp. Kom je er helemaal niet uit pikken we jullie weer op met de legertruck.

Ga het avontuur met elkaar aan door de prachtige bosachtige omgeving rondom Ootmarsum. De tocht is maximaal 6 kilometer.

Trek van de Dropping?

De dropping combineren met eten? Dat is zeker mogelijk. Na afloop lekker genieten van een warm buffet of een BBQ in onze verwarmde veranda?

Of voor aanvang eerst een stevige maaltijd met een stamppot buffet? Zo maar enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.

Kijk snel onder Eten&Drinken en zie de vele mogelijkheden, voeg toe aan MijnToer en boek zo een uniek arrangement.

Kosten & Informatie

Kosten voor de dropping a € 17,50 per persoon.

Minimaal 10 personen of € 175,- totaal bij minder deelnemers.

  • Inclusief legertruck
  • Ook in de avond mogelijk
  • Kinderen onder begeleiding
  • Duur +/- 3 uur
  • Draag wandelschoenen
  • Tocht van 6 kilometer

 

 

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.