Trike rijden in Twente

Deze outdoor sensatie in Ootmarsum mag je niet missen als je wat leuks zoekt om actief te doen met je vrienden. De elektro Trike. Toer geruisloos rond met een snelheid van maximaal 20 km per uur, de Trike bied mede door zijn snelheid genoeg ingrediënten voor een middag of avond plezier en dat al vanaf twee personen!

Rij met de Trike langs de vele bezienswaardigheden, historie en musea die Ootmarsum rijk is of toer door het prachtige natuurgebied het Springendal tussen Ootmarsum en Duitsland, maak een stop bij de Watermolen van Bels in Mander (Vasse). Uiteraard zijn er langs de route leuke horecagelegenheden te vinden.

Actief in Twente op dit leuke alternatief voor de Segway, door middel van zijn 3 wielen is het een stabiel en eenvoudig te besturen voertuig. Volledig elektrisch dus goed voor het milieu.

Vanaf 16 jaar zonder rijbewijs is het al mogelijk om op de Trike te rijden, dus de beleving voor jong en oud.

De actieradius van de accu in de Trike is ongeveer 15 kilometer, wij hebben een leuke route voor je beschikbaar die gereden kan worden, uiteraard mag je ook zelf een route maken door Ootmarsum-Denekamp.

Kosten & Informatie

1 uur € 20,-

Prijzen zijn per persoon.
Vanaf 16 jaar, rijbewijs niet nodig.
Inclusief BTW, WA-verzekering en service onderweg.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.