Escape Game

In Ootmarsum begint voor jullie het avontuur. Met een voertuig naar keuze vertrek je richting een bijzondere locatie voor Escape Game “De vloek van de Rentmeester”. Uniek en super uitdagend, mooier dan een standaard Escape Room.

De Escape Game is een combinatie van de bekende Escaperooms, Expeditie Robinson en The Big Escape!

Het unieke aan het spel is dat je het al met vier personen kunt spelen, maar ook met een hele groep tegelijk. Je kunt het als groepje boeken en dan los je alleen de code op, kom je met een grote groep strijd je tegen elkaar.

De Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken? Wat onze Escape Game tevens erg leuk maakt, is dat het spel zich hoofdzakelijk buiten in het bos en op een eiland afspeelt. Wanneer je één keer weet te ontsnappen uit Reünie Het Everloo, is het aan jullie de taak om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien en codes te verzamelen. Met deze codes is het aan jullie de taak om de geest van Rentmeester Gerrit Rijkhof, definitief op te sluiten.

Super leuk als teamuitje of familiedag, kun je niet kiezen qua voertuig? De E-Chopper is aan te raden in de zonnige maanden van het jaar.

Kosten & Informatie

Onze Escape Game, duurt ongeveer 1 uur, is alleen te boeken in combinatie met een voertuig naar keuze en je dient deze voertuigen voor 3 uur te huren.

De totale duur van het uitje is ongeveer 3/4 uur afhankelijk van hoe snel jullie het spel spelen.
Houd hier dus rekening mee in je planning dat het kan uitlopen.

De Escape Game kost € 20,- pp. De kosten van de voertuigen kun je zien op de betreffende pagina.

Te spelen voor jong en oud.

Prijs is inclusief BTW.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.