Buggy Rijden Ootmarsum

Jullie worden ontvangen in Ootmarsum voor een super gave Buggy Experience, na de uitleg over de rit en de richtlijnen tijdens de Buggy route volgt een korte introductie van de Buggy, nu is het tijd om de motoren te starten. In onze super gave Buggy’s beleven jullie zelf het echte rally gevoel.

Je gaat onder begeleiding op pad en we passen onze snelheid aan naar wens van de groep zodat het voor iedereen super gaaf is! Onderweg maken we een korte pauze om te wisselen van bestuurder en een goed uur later zijn we weer terug bij het beginpunt.

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder?

Echt Off-Road Rijden...

Als een van de weinige in Nederland bieden wij nog echt de Buggy beleving aan zoals deze hoort te zijn. We rijden altijd een vaste route van 1 uur en waar mogelijk pakken we zo veel mogelijk zandwegen mee in de bosrijke omgeving rondom Ootmarsum.

Omdat we deelnemer zijn op de openbare weg hebben wij ons net als anderen aan de verkeersregels te houden en rijden we alleen op plekken waar dit ook is toegestaan.

Hoe Rijden Wij...

Buggy rijden doen wij op een gave manier maar wel met veiligheid op de eerste plaats dus zonder begeleiding, zelfstandig rijden is niet mogelijk!

De gids gaat voorop in een Buggy en de deelnemers volgen, uiteraard rijden jullie zelf in een eigen Buggy. Inhalen is verboden en denk eraan dat je deelnemer bent op de openbare weg.

Heb respect voor elkaar en voor de natuur en dan zal de buggy rit een onvergetelijke ervaring worden. Een uur rijden is bij ons ook echt een uur rijden.

Kleding advies...

Zoals onze titel het al aangeeft, bestaat de kans dat je smerig terug komt van de rit. Op zomerse dagen hebben we te maken met stof en in de herfstachtige periode bijvoorbeeld met regen.

Houd rekening met je kleding, wij bieden geen overalls oid aan dus je dient zelf passende kleding te dragen.

Wel bieden wij stofbrillen aan, deze graag na de rit weer inleveren. Tevens adviseren wij om een stofmasker / mondkapje te dragen. Dit dien je zelf mee te brengen.

Mensen met lenzen kunnen meer last ervaren van het stof!

Kosten & Informatie

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen.

Maximaal 10 personen per groep. Kom je met meer personen, geen probleem maar bieden wij dit aan in een 2 uur durend combi arrangement met een ander voertuig, na 1 uur rijden wisselen we van voertuig. Contact ons voor info.

De prijs voor de Buggy Experience is € 50,- pp.

Minimaal 24 jaar zijn en in het bezit van een rijbewijs B.
Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekent niet rijden.

Prijzen zijn per persoon en voor alle leeftijden/bijrijder hetzelfde.
Het is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, jonger is niet aan te raden en een kinderstoeltje plaatsen is niet mogelijk!
Prijs uitgaande van 2 personen per buggy, allemaal per persoon een buggy is niet mogelijk.

Inclusief BTW, WA-verzekering, brandstof en begeleiding.

Wij bezorgen niet op locatie, rijden is alleen mogelijk in Ootmarsum.

Regelgeving Buggy

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij de regel hanteren dat de bestuurder minimaal 24 jaar of ouder moet zijn. Dit is geen regel die wij als bedrijf in het leven hebben geroepen maar puur een eis van de verzekeringsmaatschappij.

Dus ben je nog geen 24? Dan ben je van harte welkom als bijrijder in de buggy en dat is zeker net zo leuk! Wil je toch zelf rijden boek dan een rit op de E-Chopper of Fatmax.

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder..?

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.