Buggy verhuur

Let op! Losse Buggy verhuur is niet mogelijk, enkel onder begeleiding vanaf 4 personen.

Wil jij buggy rijden in Ootmarsum en ben je niet bang voor een beetje modder?

Jullie worden ontvangen in Ootmarsum met een kopje koffie of thee voor een 1,5 uur durende buggy experience en na de uitleg over het programma en de richtlijnen tijdens de route volgt een korte introductie van de buggy, nu is het tijd om de motoren te starten. In onze super gave buggy’s beleven jullie zelf het echte rally gevoel.

We rijden een uitdagende route over verharde wegen en slaan de mooiste zandpaden zeker niet over dus beleven we een gave toertocht door de prachtige natuur die Ootmarsum te bieden heeft.

Je gaat onder begeleiding op pad en we passen onze snelheid aan naar wens van de groep zodat het voor iedereen super gaaf is! Onderweg maken we een korte pauze om te wisselen van bestuurder en een goed uur later zijn we weer terug bij het beginpunt. Om de dag compleet te maken bieden wij vele arrangementen, actief of sluit af met een barbecue.

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder?

Tijdens de buggy rit zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden, het advies is dus om je kleding hierop aan te passen dus regenkleding bij regenachtig weer en kleding die vies mag worden. Het dragen van een bril is verplicht. Deze stellen wij gratis ter beschikking voor aanvang van de tocht en bij mooi weer is het aan te raden een zonnebril mee te nemen en deze te dragen ipv de stofbril.

Stel zelf je arrangement samen in MijnToer of neem er een barbecue bij. Mocht je opzoek zijn naar een CO2 neutraal uitje? Stap dan op onze E-Choppers

Kosten & Informatie

De prijs voor de Buggy Experience is € 40,- pp.

Minimaal 24 jaar zijn en in het bezit van een rijbewijs B, behaald voor 19 januari 2013 of een motorrijbewijs: je rijbewijs gehaald NA 19-01-2013 dan mag je alleen nog Buggy rijden indien je in het bezit bent van motorrijbewijs! Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekent niet rijden.

Prijzen zijn per persoon en voor alle leeftijden/bijrijder hetzelfde.
Prijs uitgaande van 2 personen per buggy.
Inclusief BTW, WA-verzekering, brandstof en begeleiding.

buggy rijden ootmarsum

Waar gaan we heen?

Wij rijden als een van de weinige verhuurders in Nederland nog over zandwegen. Hier langs de Duitse grens is het super gaaf rijden met vele zandwegen en prachtige natuur.
Deze natuur respecteren wij, dus we blijven netjes binnen de paden en geven wandelaars, fietsers etc de rust en ruimte die ze verdienen.

Heb respect voor elkaar en voor de natuur en dan zal de buggy rit een onvergetelijke ervaring worden. Een uur rijden is bij ons ook echt een uur rijden.

Regelgeving Buggy

Vaak krijgen wij de vraag waarom wij de regel hanteren dat de bestuurder minimaal 24 jaar of ouder moet zijn. Dit is geen regel die wij als bedrijf in het leven hebben geroepen maar puur een eis van de verzekeringsmaatschappij.

Dus ben je nog geen 24? Dan ben je van harte welkom als bijrijder in de buggy en dat is zeker net zo leuk! Wil je toch zelf rijden boek dan een rit op de Trike.

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder..?

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.