Erve Höwerboer

Lekker overnachten in de boerderij dat kan bij Erve Höwerboer.  Je kunt heerlijk bijkomen en overnachten in deze boerderij, waar alle oorspronkelijke gebouwen omgebouwd en ingericht zijn om je te laten genieten van het leven op de boerderij. De ruime kamers in de boerderij zijn comfortabel en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet.

“De Deel” waar vroeger het vee stond is nu het trefpunt voor de gasten, met bar en zitjes, en waar het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd. De boerderij ligt aan de rand van het centrum van Ootmarsum, en binnen 2 minuten ben je in de Twentse essen, waar je heerlijk kan wandelen of fietsen met prachtige vergezichten.

+/- 1100 meter van Twente Toer

Bekijk de B&B

't Höfke

Slapen aan de voet van de Kuiperberg dat kan op ’t Höfke. Het vrijstaande appartement bevindt zich binnen 5 minuten loopafstand van het stadscentrum en van de 71 meter hoge Kuiperberg. Vanaf de ANWB oriënteertafel bovenop de Kuiperberg heb een prachtig uitzicht op een deel van Twente en Duitsland.

Ervaar de Twentse gastvrijheid!
Lekker er even tussen uit. Een paar dagen met zijn tweeën heerlijk bijkomen en overnachten in deze B&B. Gelegen in een mooie diepe tuin, uitkijkend op de Poaskaamp en het stadje Ootmarsum.

Lekker de tijd nemen om bij te praten, een terrasje te pakken of om samen te genieten van de winkels en galerieën in het stadje, de prachtige natuur Ruimte genoeg, dus neem gerust je hond mee.

Bekijk de B&B

Erfgoed Bossem

Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding Brandrode runderen en ontvangen graag gasten om te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente, hét landgoed van Nederland.

In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je logeren in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau.

Of ga je genieten van de overweldigende sterrenhemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur.

+/- 5 kilometer van Twente Toer.

Bezoek de site

Slapen & genieten in Ootmarsum

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.