BOEK direct JE SCOOTER...

Scooter huren

Een tocht maken door mooi Ootmarsum en het Twentse landschap? Stap op onze prachtige en milieu vriendelijke scooters en toer met een heerlijk gangetje van 25 km/u over de mooiste landweggetjes rondom Ootmarsum.

Ootmarsum is het mooiste stukje Twente waar je moet zijn geweest! Geschikt voor jong en oud, boek snel online!

Scooter Toer

Pak de scooter en toer over de mooiste wegen rondom Ootmarsum, breng een bezoek aan het gezellige stadscentrum, rij naar Denekamp, het Singraven of breng een bezoek aan het Lutterzand.

Met een volle tank is er met gemak 125 kilometer af te leggen, dus huur de scooter voor een dag, pik hem op wanneer je wil en geniet de hele dag volop van al het moois in Twente.

Onze scooters zijn groot genoeg voor 2 personen.

Op pad met de kids

Ootmarsum beleven met de kinderen? Hoe leuk is dat, in de omgeving zijn vele speeltuinen en bezienswaardigheden. Eigenlijk mag je niet vergeten om een bezoek te brengen aan een echte Twentse boerderij waar de koeien en schapen heerlijk grazen.

Zijn de kinderen al wat ouder en qua lengte langer dan 1,30 meter dan hebben wij super leuke alternatieven waarop ze zelf mogen rijden, waaronder de Fatbike. Zo kan iedereen met z’n eigen voertuig op pad!

Hele dag Toeren

Wij verhuren onze scooters ook voor een hele dag! Voor slechts €47,50 beschik je vanaf 09:00 uur over je eigen scooter. Later ophalen is uiteraard geen probleem maar de inlever tijd bij daghuur is altijd 18:00 uur.

Je krijgt bij vertrek de scooter mee met een volle tank benzine, deze dien je ook weer met een volle tank in te leveren. De afstand die je kan bereiken met een volle tank is ongeveer 125 km.

Geniet onderweg, bezoek een gezellig terras of pak heerlijk een restaurant!

Kosten & Informatie

Prijzen per scooter:

1 uur a € 22,50
2 uur a € 27,50
3 uur a € 32,50
4 uur a € 37,50
Hele dag a € 47,50*

  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht
  • Passagier gratis
  • Kinderzitje niet mogelijk, boek de E-puch
  • Prijs inclusief brandstof behalve bij hele dag
  • Inclusief BTW & WA-verzekering

* Daghuur is van 09:30 t/m 17:00 uur, tijd van ophalen is zelf te bepalen, inleveren met volle tank Euro 98.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.