BOEK SNEL JE SCOOTER...

Scooter huren

Een tocht maken door mooi Ootmarsum en het Twentse landschap? Stap op onze prachtige en milieu vriendelijke scooters en toer met een heerlijk gangetje van 25 km/u over de mooiste landweggetjes rondom Ootmarsum.

Ootmarsum is het mooiste stukje Twente waar je moet zijn geweest! Geschikt voor jong en oud, boek snel online!

Scooter Toer

Pak de scooter en toer over de mooiste wegen rondom Ootmarsum, breng een bezoek aan het gezellige stadscentrum, rij naar Denekamp, het Singraven of breng een bezoek aan het Lutterzand.

Met een volle tank is er met gemak 125 kilometer af te leggen, dus huur de scooter voor een dag, pik hem op wanneer je wil en geniet de hele dag volop van al het moois in Twente.

Onze scooters zijn groot genoeg voor 2 personen.

Scooter_verhuur_ootmarsum
scooter_verhuur_ootmarsum

Op pad met de kids

Ootmarsum beleven met de kinderen? Hoe leuk is dat, in de omgeving zijn vele speeltuinen en bezienswaardigheden. Eigenlijk mag je niet vergeten om een bezoek te brengen aan een echte Twentse boerderij waar de koeien en schapen heerlijk grazen.

Zijn de kinderen al wat ouder en qua lengte langer dan 1,30 meter dan hebben wij super leuke alternatieven waarop ze zelf mogen rijden, waaronder de Fatbike. Zo kan iedereen met z’n eigen voertuig op pad!

Hele dag Toeren

Wij verhuren onze scooters ook voor een hele dag! Voor slechts €47,50 beschik je vanaf 09:00 uur over je eigen scooter. Later ophalen is uiteraard geen probleem maar de inlever tijd bij daghuur is altijd 18:00 uur.

Je krijgt bij vertrek de scooter mee met een volle tank benzine, deze dien je ook weer met een volle tank in te leveren. De afstand die je kan bereiken met een volle tank is ongeveer 125 km.

Geniet onderweg, bezoek een gezellig terras of pak heerlijk een restaurant!

Scooter_verhuur_ootmarsum

Kosten & Informatie

De scooters zijn te rijden met een brommer of auto rijbewijs, A, Am of B.
Twee personen op een scooter is geen probleem, een kinderzitje is niet mogelijk.

De prijs is inclusief brandstof, WA-verzekering en service onderweg.

1 uur rijden a € 22,50
2 uur rijden a € 27,50
3 uur rijden a € 32,50
Hele dag a € 47,50
Daghuur is van 09:00 t/m 18:00 uur, tijd van ophalen is zelf te bepalen, inleveren met volle tank benzine, Euro 98, max 125 km met een volle tank.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.