BOEK SNEL JE FATBIKE...

Fatbike

De Fatbike is een volledig elektrische fiets met een echte wow-factor. Genieten om er zelf op te rijden en erg leuk om te zien, alle ogen zullen op je gericht zijn. Deze fiets heeft net als de Beach Cruiser een sterke motor met een geweldige ondersteuning waardoor het heuvelachtige bos gebied hier op de grens met Duitsland geen enkel probleem voor je is.

Mede door de brede banden is het juist gaaf je route over de vele zandwegen en bospaden te voeren, waardoor je niets mist van onder andere het Springendal. Een prachtig natuurgebied hier aan de rand van Ootmarsum waar de Fatbike prima tot zijn recht komt.

Bezoek de bron vijvers en het uitgestrekte heide gebied, maar ook het Singraven in Denekamp – Beuningen en het kasteel in Bad Bentheim is een bezoekje met deze elektrische fiets meer dan waard. Genieten in Twente, huur nu je Fatbike.

De Fatbike bereikt een snelheid van 24 kilometer per uur, daarom is het ook een ideale fiets om te huren in combinatie met bijvoorbeeld de E-Chopper indien je nog niet beschikt over een rijbewijs. Want een rijbewijs voor deze fiets is uiteraard niet nodig.

Te gek met kids!

De Fatbike is de ideale fiets om er samen met de kinderen op uit te gaan! Door het kleine frame is deze fiets al geschikt voor kinderen met een lengte van 130 cm.

De fiets is zo af te stellen dat jong en oud erop kan genieten en alle ogen zullen op je gericht zijn, de krachtige elektrische ondersteuning brengt je al de eerste glimlach bij het wegrijden! Boek snel en beleef deze top fiets.

Kosten & info

De Fatbike is geschikt voor jong en oud, mede door het kleine frame.
Minimale lengte 130 cm.

De kosten voor een Fatbike zijn € 20,- per dag.
Onze fietsverhuur is van 09:00 t/m 18:00 uur, later ophalen is geen probleem, de fiets inleveren is altijd om 18:00 uur.

Actieradius is maximaal 50 kilometer.
Leuke routes gratis verkrijgbaar door onze App te downloaden.

Prijs is inclusief service onderweg en BTW.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.