Uit met het hele gezin

Op vakantie in Ootmarsum of een weekend weg met het hele gezin? Geniet van al het moois dat Ootmarsum en omgeving te bieden heeft op één van onze leuke voertuigen.

Wij bieden verschillende voertuigen waar je al vroeg op mag rijden zonder rijbewijs of vanaf 16 jaar zonder rijbewijs, bijvoorbeeld de Fatmax. De hele kleintjes kunnen gezellig mee achterin de TukTuk. Ook een leuke route hoef je zelf niet te bedenken want die bieden wij jullie graag, geheel kosteloos, aan!

Gezinsuitje in de TukTuk

Super gaaf de omgeving ontdekken doe je in de Tuktuk, vader of moeder achter het stuur en de kleine achterin met misschien wel opa of oma. Genoeg te zien en te beleven op onze mooie routes, zo kom je langs verschillende horecagelegenheden maar ook een speeltuin of kinderboerderij behoren tot de mogelijkheden.

Maak je gezinsuitje helemaal compleet met na afloop een lekkere BBQ, buffet of een pannenkoek. Ontdek Ootmarsum en geniet van het mooiste stukje van Twente!

Fietsen voor jong & oud

Wil je met het gezin allemaal een eigen voertuig dan hebben we echt super gave fiets, wat dacht je van de Fatbike of de Beach Cruiser. Retro en mega stoer met de brede banden.

Door het vermogen van de motor scheur je er zo op weg en heb je het gevoel dat je op een bromfiets zit. Hoe vet is dat al op jonge leeftijd. Uiteraard zijn deze fietsen ook gaaf voor papa en mama.

 

Voertuigen combineren

Uiteraard is het mogelijk voertuigen te combineren, zo maak je een gezinsuitje op maat. Je kunt een E-Chopper heel simpel combineren met de fietsen en een TukTuk gaat bijvoorbeeld weer goed samen met de Fatmax of de Fatbike.

Verschillende mogelijkheden, veel van onze voertuigen hebben een zelfde maximum snelheid. Natuurlijk is de snelheid aanpassen aan elkaar ook maar een kleine moeite.

Bekijk onder voertuigen de verschillende mogelijkheden, stel in MijnToer je gehele keuze samen en boeken maar. Tot snel in Ootmarsum!

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.