BOEK SNEL JE FATMAX...

FatMax Kickbike Step

Ontdek Ootmarsum nu op een super vette manier en ga op pad met onze volledig elektrische Fatmax E-Kickbikes! Steppen is vanaf nu niet meer nodig, dus tijd om te relaxen. Lekker crossen over de mooie paden in het natuurgebied rondom Ootmarsum. Samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur. Deze elektrische kickbike met brede banden en een snelheid van 25 km/uur is uitermate geschikt voor een gave tocht die wij aanbieden.

Combineer actief en sportief op een leuke manier. Na een klein stukje uitleg en een proefronde is het tijd om te vertrekken en alle ogen zullen op je gericht zijn. Super cool!

Boek alleen een gave rit of stel zelf een leuk arrangement samen in MijnToer.

 

Geen rijbewijs nodig

Het mooie aan de Fatmax is dat je er op mag rijden in Nederland vanaf 16 jaar en een rijbewijs is niet nodig. Dus echt geschikt voor jong en oud!

Beleef het gevoel van vrijheid, geniet van Ootmarsum en ideaal te combineren met onze E-Choppers en ben je nog geen 16 dan stap je toch op de stoere Fatbike.

Mooie routes!

We hebben leuke routes die passen bij de actieradius van de accu en je toch veel moois laten zien. Op de route staan verschillende tips om een stop te maken bij een cafe of restaurant om even op te laden met een hapje en drankje.

Natuurlijk staan er ook mooie en vooral historische bezienswaardigheden aangegeven, bijvoorbeeld huis Singraven in Denekamp.

Download nu onze app op je telefoon en toeren maar.

Kosten & Informatie

Prijs per Fatmax:
1 uur a € 22,50
2 uur a € 27,50
3 uur a € 32,50

Let op: Helm verplicht, haarnetje en helm bieden wij gratis aan.

  • Geen rijbewijs nodig
  • Vanaf 16 jaar
  • Bagage in rugtas
  • Actieradius accu max 40 km
  • Bij slecht weer gratis verplaatsen
  • Uitstekende service onderweg
  • Inclusief BTW & WA-verzekering
  • Start in Ootmarsum, wij bezorgen niet

 

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.