Dagje Ootmarsum

Ootmarsum is de ideale uitvalsbasis voor grote groepen die een compleet verzorgde dag uit willen in Ootmarsum. Wij laten jullie graag genieten, de omgeving zien en proeven van echte Twente streekproducten.

Jullie worden ontvangen met een kopje koffie of thee en een plak Ootmarsumse Krentenwegge en daarna is het alleen nog maar genieten van tal van leuke activiteiten en heerlijk eten.

Enjoy!

Ontvangst

We ontvangen jullie om 10:30 uur in Ootmarsum met een kopje heerlijke Beukenhorst koffie, thee van diverse smaken en een plak Ootmarsumse krentenwegge.

Stadswandeling met gids

Een stadswandeling door het eeuwenoude Ootmarsum is een avontuur door de rijke historie van het stadje. Onze gids is een geboren en getogen Ootmarsummer die zijn liefde en kennis van het stadje graag aan jullie laat zien.

Langs oude gevels en panden uit de Middeleeuwen, met elk een eigen verhaal; het oude stadhuis, de twee kerken en het oude klooster. Door steegjes en langs oude waterputten tussen de wallen die Ootmarsum ooit bescherming boden. Uiteraard slaan we de paasgebruiken in Ootmarsum niet over.

Een leuke wandeling van een uur voor jong en oud.

Heerlijk lunchen

Na de wandeling staat er in ons gezellige cafe restaurant voor jullie een heerlijke lunch klaar.

We hebben bij mooi weer buiten op het terras een foodtruck klaar staan met een broodje kroket, is er een ruim aanbod belegde broodjes te vinden op het buffet en mag een kopje soep uiteraard niet ontbreken.

Jus d’orange en melk, koffie of thee is inbegrepen.

Het is bij ons mogelijk om binnen in het restaurant te eten, onder de verwarmde veranda of bij mooi weer op het buitenterras.

Tijd voor actie!

Na de lunch hebben wij super leuke voertuigen voor jullie klaar staan, via een mooie route, te vinden in de gratis TwenteToer app gaan jullie zelfstandig op pad door het mooie Twentse landschap.

Middels een 2 uur durende route komen jullie langs diverse bezienswaardigheden en de typische Twentse vergezichten.

Voertuig keuze uit:

  • E-Chopper
  • Fatmax
  • Fatbike
  • Beachcruiser

BBQ time & drinks all-in

Na de tocht is het tijd om onder het genot van een koud drankje te genieten van een BBQ, met vlees van de slager.

Wij hebben de BBQ’s voor jullie al lekker warm en het vlees staat klaar. Wie van jullie is de Grill-chef? Tijd om zelf te bakken.

Ons gekoelde saladebuffet zit boordevol lekkere salades, rundvlees, aardappel, diverse maaltijdsalades en sausjes.

In het drankbuffet vinden jullie een ruime keuze drankjes, met en zonder alcohol, een goede huiswijn en aan suikervrij is ook gedacht. Schenk je glas maar vol en proost!

De BBQ bestaat uit oa, Sensation burger, Garnalen spies, BBQ worst, Kipdij, ruim aanbod salades, vers afgebakken stokbrood en diverse sausjes.

Kosten & Informatie

Dit is een arrangement te boeken voor grote groepen vanaf +/-35 personen. Met minder personen? Contact ons voor een programma op maat.

Prijs a € 100,- per persoon, incl BTW.

Tijdschema:
10:30 – ontvangst.
11:00 – stadswandeling
12:30 – lunch
13:30 activiteit met voertuig
16:00 BBQ all-in
18:00 uur einde programma.

  • E-chopper minimaal rijbewijs AM
  • Fatmax minimaal 16 jaar
  • Fatbikes leeftijd & rijbewijs  NVT
  • Routes in de TwenteToer app

Genieten in Ootmarsum

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.