Winter Veldtocht

Met dit gave arrangement gaan we terug in de tijd, natuurgebied het Springendal aan de rand van Ootmarsum was in tijd van de oorlog de ideale locatie om te smokkelen vanwege de vele bossen en paden waarin je uren onopgemerkt kon rond dwalen.  Precies in deze setting brengen wij jullie terug.

We ontvangen jullie in ons eigen restaurant aan de rand van het centrum in Ootmarsum voor een kop koffie of thee en uitleg van het spel, ondertussen starten wij de legertruck en neemt jullie mee op avontuur.

Samen met je team en een munitiekist vol smokkelwaar ga je op pad.

Dikke Daf Toer Ootmarsum

Vervoer in Dikke Daf

We nemen jullie mee in onze Daf 328, ook wel de Dikke Daf genoemd. Een monster van een truck waarin achterin plek is voor vele mensen.

Een gave route door natuurgebied het Springendal brengt jullie na ongeveer 10/15 minuten rijden bij het beginpunt van de Dropping net over de grens in Duitsland. Uitstappen maar…

De Dropping

We hebben een super leuke Dropping voor jullie weten uit te zetten en enkele hulpmiddelen brengen jullie weer “thuis”. Denk goed na, lees goed en bedenk samen met je teamgenoten de oplossing.

Indien jullie onderweg alle opdrachten goed weten uit te voeren kom je tot een code vlak nadat je de grens bent gepasseerd.

Met deze code open je de munitiekist en is er voor iedereen een borreltje en een mini snack.

Stamppot Buffet

Daar waar het voor een militair heel normaal is uit blik te eten nadat dit prakje zelf is warm gemaakt hebben we het voor jullie iets gemakkelijker weten te maken ;-)

Geniet van een heerlijk vers stamppot buffet met verschillende soorten stamppot, vlees, jus etc.

Smullen maar en bij al dat lekkers hoort een drankje, dus de drank is all-in tijdens het eten voor de duur van 2 uur. Proost en geniet na van een leuke dag.

Kosten & Informatie

Kosten a € 55,- per persoon.

Minimaal 10 personen of € 550,- totaal bij minder deelnemers.

  • Draag goed schoeisel tijdens de wandeling
  • Kleed je lekker warm
  • Mogelijk in middag en avond
  • Prijs is inclusief BTW
  • Overige consumpties onderweg niet inbegrepen

 

Jij bent toch niet bang voor een beetje modder..?

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.