Fietstrein Ootmarsum

Op zoek naar een betaalbaar uitje voor de hele familie of voor al je collega’s? Stap op onze fietstrein, een familie fiets voor jong en oud, waarbij plezier voorop staat. We hebben een leuke route die gereden kan worden met de fiets maar je mag ook zelf een route maken. Het centrum van Ootmarsum is leuk om te bezoeken met de fiets of na afloop, vele terrasjes, musea en gallerien maken een bezoek aan Ootmarsum-Denekamp compleet.

De fietstrein heeft een ‘locomotief’ met daarachter allemaal wagonnetjes. Iedereen heeft een eigen rem voor de veiligheid en kan zelf mee trappen. Hoe meer mensen hoe makkelijker je fietst. Onderweg zal de fiets bij velen een lach op het gezicht opleveren. De fietstrein fietst als een skelter, dit fietst dus niet licht!

De fiets is enkel te huur voor een dagdeel, 4 uur in totaal, en de tijd op de dag mag je zelf bepalen. Vergeet je niet een goed gevulde koelbox mee te nemen voor onderweg? ;-) Plezier voor de hele familie in Ootmarsum, gelegen in het mooiste stukje Twente aan de Duitse grens.

Voor de kleintjes hebben we speciale kinderzitjes voorop de trein, wel zo leuk!

Met je familie zoekende naar ander uniek vervoer? Stap dan met jong en oud in de TukTuk.

Kosten & Informatie

Let op! De fietstrein fietst als een skelter, dit is zwaar en de fietstrein is dus enkel geschikt voor onze eigen korte route. Een voordelig uitje maar wel met beperkte mogelijkheden en dus niet te combineren met een andere activiteit. Bedenk onderweg leuke teamspelletjes of organiseer een picknick.

Na afloop een BBQ of buffet bijvoorbeeld is wel mogelijk.

De familiefiets huur je per dagdeel, totaal 4 uur.
Kosten zijn € 7,50 ongeacht de leeftijd.
Kleine kids in de kinderstoeltjes gratis.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.