Boek direct je Goccia...

Goccia

Geniet van Ootmarsum en omgeving op deze super gave elektro brommer. Vanwege zijn retro uitstraling noemen ze hem in Twente ook wel de E-Puch. De sterke elektromotor is geruisloos en is krachtig genoeg voor het vervoer van een volwassene en een passagier tot 16 jaar.

Ootmarsum is de ideale omgeving om heerlijk te komen genieten, toer op de elektro brommer naar Denekamp, het Lutterzand of het Stift in Weerselo.

 

Toer een gave route

Stap op de Goccia en geniet van de prachtige bosrijke omgeving rondom Ootmarsum, het mooiste stukje van Noord Oost Twente.
Download vooraf onze app, plaats je telefoon in de houder op het stuur en de navigator stuurt je langs de mooiste plekjes.

De wind door je haren en genieten maar, vergeet onderweg niet een van de vele gezellige terrasjes aan te doen voor een hapje of drankje.

De Goccia heeft een actieradius van ongeveer 70 kilometer, met een passagier achterop neemt dit uiteraard wel af.

Goccia met kids

De Goccia is super licht dus ideaal te besturen voor jong en oud, met maximaal 55 kg is het een super wendbaar brommertje.

Achterop hebben we een rugleuning voor de kinderen dus tot ongeveer 16 jaar is het mogelijk achterop plaats te nemen. Dit is nog gratis ook, hoe leuk!

Als tip willen we je wel wijzen op het volgende, ben je tussen de 11 en 16 jaar en heb je nog geen eigen rijbewijs dan is de Beachcruiser, Fatbike of de Fatmax ook wel een super gaaf alternatief voor je.

Kosten & informatie

Prijzen per Goccia
2 uur a € 30,-
3 uur a € 35,-
4 uur a € 40,-
Hele dag a € 50,-

  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht
  • Helm verplicht, incl. gratis haarnetje
  • Passagier gratis
  • Routes in de gratis TwenteToer app
  • Uitstekende service onderweg

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.