Expeditie Polaroid

Aan de hand van een klein fotoboek gaan jullie op avontuur door Twente, weet jij alle foto’s te vinden dan maak je van deze fotopuzzel een super leuke tocht. In Ootmarsum delen we de E-Choppers uit, super leuke retro electro scooters, ondertussen wel bekend in het straatbeeld. Ready? Go!

Vanaf Ootmarsum toeren jullie oa naar de Lutte, Rossum, Beuningen en Agelo. In welke volgorde is natuurlijk een geheim. Kijk goed onderweg, beantwoord de vragen en geniet van deze super gave E-Chopper toer!

Puzzeltocht

We hebben een super gave toer voor jullie weten uit te zetten, deze tocht met de E-Chopper duurt in totaal 4 uur. Met een klein fotoboek en enkele hints gaan jullie het avontuur tegemoet, probeer onderweg de locatie te vinden van de foto. Heb je de foto gevonden dan volg je daarna de instructies in het handboek en zo weet je precies welke kant je op moet.

Super leuk te doen met een team, familie of vrienden. Onderweg is er uiteraard genoeg tijd om te genieten van een hapje of een drankje op één van de gezellige terrasjes.

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.