Lunch op de Boerderij

Jij wilt kennis maken met het boerenleven in Twente en genieten van streekproducten op je bord? Dan is dit het uitje bij uitstek! Je gaat op pad met één van onze voertuigen, na een stukje uitleg is het tijd om via een mooie landelijke route Ootmarsum te verlaten. We komen dicht langs de Duitse grens en rijden door tot we aankomen in Lattrop.

Hier staat bij Erfgoed Bossem een heerlijke dagverse lunch voor jullie klaar. Erfgoed Bossem is de locatie in Twente waar het boerenleven samen komt met passie voor heerlijk eten. En weet je wat het leukste is? Het kan zo maar zijn dat je boer Dennis tegen komt op de trekker want naast dat hij goed is voor zijn gasten is hij dagelijks in de weer om zijn veestapel net zo veel te laten genieten van het mooiste stukje Twente.

De lunch bestaat uit: Een kop soep van de dag. Ruwe bolster met truffelmayonaise, dungesneden bovenbil van Brandrood, inclusief vruchtensap van Old Bleank.

Kosten & Informatie

De prijs voor de lunch bij Erfgoed Bossem is € 16,50 per persoon.
De locatie ligt buiten Ootmarsum dus is enkel met een voertuig te bereiken, indien je voor een voertuig van ons kiest is de huur periode 3 uur.
(2 uur lang genieten van een prachtig Twents landschap en 1 uur lang genieten van de streekproducten bij boer Dennis)
Minimaal 10 personen.
Prijs inclusief BTW.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.