Boek je vroege vogel deal

E-Chopper Aanbieding

Speciaal voor de vroege vogels onder ons in Ootmarsum hebben wij een super leuke aanbieding. Reserveer deze Early Bird deal en ontvang een mooie korting op de ritprijs. Maar liefst 2 uur lang ben je onderweg op deze elektrische scooter met brede banden en geniet je van het ochtendgloren in Twente. Op het moment dat iedereen ontwaakt is Twente op z’n mooist.

Met de E-Chopper kun je in deze 2 uur toch al wel een 25 kilometer afleggen, je hebt dus mogelijkheden genoeg om richting het Springendal te rijden of rij naar Denekamp en bekijk het Singraven met kasteel en watermolen. Zo maar enkele tips. Wij hebben routes beschikbaar aan de balie of download onze app. Op het stuur hebben wij houders voor de mobiele telefoon dus handsfree navigeren op de E-Chopper.

De E-Choppers zijn geheel elektrisch, geen emissie, geen vervuiling en dus passend in het mooie Twentse landschap. Puur natuur. Uiteraard is het centrum van Ootmarsum ook een bezoek waardig. Geniet na de rit van een heerlijke lunch in een brasserie op de Markt of slenter door de straatjes met vele galerieën en musea.

Zet je wekker op tijd en mis niets van deze mooie aanbieding.

Na afloop hebben wij tal van andere leuke activiteiten om je dag nog leuker te maken.

Kosten & Informatie

Deze aanbieding is alleen geldig in de ochtend van 10:00 t/m 12:00 uur.
Rijden op een E-Chopper kan met een auto- of bromfietsrijbewijs.
Kinderen kunnen achterop, gratis t/m 10 jaar.

Prijs inclusief route naar keuze om te rijden, service onderweg en BTW.

De prijs is €17,50 per persoon.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.