BOEK SNEL JE E-CHOPPER...

E-Chopper

Stap op de E-Chopper in Ootmarsum en je zal zien dat alle ogen op je gericht zijn. De E-Chopper is super stoer met zijn brede banden en ze maken uiteraard geen geluid. Wel zo leuk en ideaal voor een goed gesprek met je mede rijders.

Geniet op een gave manier van Ootmarsum en omgeving, het mooiste stukje in Twente, aan de rand van natuurgebied het Springendal. Het rijden is zo leuk dat je hem wel mee naar huis zou willen nemen.

De snelle beslissers boekt hierboven snel en simpel online! Voor een aanvraag of het plaatsen van een optie gebruik je de oranje Aanvraag! knop en ga je verder in MijnToer.

E-Chopper met kids.

E-Chopper rijden is mogelijk met het hele gezin want de kinderen kunnen achterop alleen is het duozit zadel niet al te groot, daarom kunnen er alleen kinderen achterop, tot een totaal gewicht samen met de bestuurder van maximaal 120 kilo.

Een kinderzitje plaatsen is niet mogelijk!

 

Kosten & Informatie

Prijs per E-Chopper:
1 uur € 22,50
2 uur € 27,50
3 uur € 32,50
4 uur € 37,50
Daghuur € 50,- klik hier voor meer info

Let op! De actieradius is max 50 km.

Duo passagier kan gratis achterop, maximaal tot 120 kg, 2 volwassenen is dus niet mogelijk! Kinderzitje plaatsen is niet mogelijk!

Leuke route gratis uit te zoeken bij ons aan de balie of download onze Twente Toer app in de Appstore of Playstore.

Bestuurder minimaal in het bezit van een AM of B rijbewijs. (bromfiets- of autorijbewijs) Prijzen zijn inclusief BTW, WA-verzekering en service onderweg.

Wij bezorgen niet op locatie! Rijden is alleen mogelijk in Ootmarsum.

Een combinatie met verschillende voertuigen is ook leuk en mogelijk! Wat dacht je van eencombinatie met de TukTuk.

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.