BOEK SNEL JE E-CHOPPER...

E-Chopper

Stap op de E-Chopper in Ootmarsum en je zal zien dat alle ogen op je gericht zijn. De E-Chopper is super stoer met zijn brede banden en omdat de Chopper volledig elektrisch is maakt deze geen geluid. Wel zo leuk en nog eens goed voor het milieu ook.

Geniet op een gave manier van Ootmarsum en omgeving, het mooiste stukje in Twente, aan de rand van natuurgebied het Springendal. Het rijden op een E-Chopper is zo leuk dat je hem wel mee naar huis zou willen nemen.

De snelle beslissers boekt hierboven snel en simpel online! Voor een aanvraag of het plaatsen van een optie gebruik je de oranje Aanvraag! knop en ga je verder in MijnToer.

E-Chopper met kids.

E-Chopper rijden is mogelijk met het hele gezin want bij alle E-Choppers kunnen de kinderen achterop, het duozit zadel is helaas niet al te groot, dus daarom kunnen er alleen kinderen achterop, tot een totaal gewicht samen met de bestuurder van maximaal 120 kilo.

Een kinderzitje plaatsen is niet mogelijk!

 

Kosten & Informatie

Prijs per E-Chopper:
1 uur € 22,50
2 uur € 27,50
3 uur € 32,50
4 uur € 37,50
Daghuur € 50,- klik hier voor meer info

Let op! De actieradius is max 50 km.

Duo passagier kan gratis achterop, maximaal tot 120 kg, 2 volwassenen op een e-chopper is dus niet mogelijk! Kinderzitje plaatsen is niet mogelijk!

Leuke route gratis uit te zoeken bij ons aan de balie of download onze Twente Toer app in de Appstore of Playstore.

Bestuurder minimaal in het bezit van een AM of B rijbewijs. (bromfiets- of autorijbewijs) Prijzen zijn inclusief BTW, WA-verzekering en service onderweg.

Wij bezorgen niet op locatie! Rijden is alleen mogelijk in Ootmarsum.

Een combinatie met verschillende voertuigen is ook leuk en mogelijk! Wat dacht je van een TukTuk rit in combinatie met de E-Chopper.

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.