E-Chopper

Stap op de E-Chopper en je zal zien dat alle ogen op je gericht zijn. De E-Chopper is super stoer met zijn brede banden en omdat de Chopper volledig elektrisch is maakt deze geen geluid. Wel zo leuk en nog eens goed voor het milieu ook.

Geniet op een gave manier van Ootmarsum en omgeving, het mooie Twente. Het rijden op een E-Chopper is zo leuk dat je hem wel mee naar huis zou willen nemen.

Uniek in Twente bieden wij deze aan! Qua snelheid bereik je al snel de 25 kilometer per uur en een leuke route is inbegrepen, deze gaat oa door Denekamp, Beuningen en het Springendal. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een route te maken. Lekker actief in Twente op de E-Chopper!

Klets gezellig onderweg met de vrienden, familie of collega’s en geniet van de omgeving. Neem wat te drinken mee voor onderweg in een Smikkeltas of maak een stop bij een van de gezellige kroegjes die je onderweg treft.

Wij bieden de e-chopper aan in een 1 persoons- en 2 persoonsvariant zodat ook de kinderen mee kunnen met dit leuke uitje. Kinderen t/m 10 jaar kunnen achterop en mogen gratis mee. De e-chopper voor jong en oud!

Wij hebben meer dan 125 E-Choppers in eigen beheer dus grote groepen zijn van harte welkom.

Ootmarsum is het leukste en mooiste stadje in Twente. Zie de VVV-Ootmarsum site voor verblijf mogelijkheden en andere interessante bezienswaardigheden.

Boek je E-Chopper...

Kosten & Informatie

Prijs per E-Chopper:
1 uur € 22,50
2 uur € 27,50
3 uur € 32,50
4 uur € 37,50
Daghuur € 50,- klik hier voor meer info

Let op! De actieradius is max 50 km.

Duo passagier tot ongeveer 10 jaar kan gratis achterop.
Kinderzitje plaatsen is niet mogelijk!
Twee volwassenen op een E-Chopper kan niet ivm de accu.

Leuke route gratis uit te zoeken bij ons aan de balie of download onze app in de Appstore of Playstore.

Bestuurder minimaal in het bezit van een AM of B rijbewijs. (bromfiets- of autorijbewijs) Prijzen zijn inclusief BTW, WA-verzekering en service onderweg.

Een combinatie met verschillende voertuigen is ook leuk en mogelijk! Wat dacht je van een TukTuk rit in combinatie met de E-Chopper.

Topper op de E-Chopper...

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.