BOEK SNEL JE FATBIKE VOOR EEN DAG...

Fatbike Ootmarsum

De Fatbike is een volledig elektrische fiets met sterke ondersteuning en te huur voor een hele dag. Het is genieten om er zelf op te rijden en erg leuk om te zien, alle ogen zullen op je gericht zijn. Deze fiets heeft net als de Beach Cruiser een een geweldige ondersteuning waardoor het super leuk fietsen is door het heuvelachtige gebied rondom Ootmarsum. Geniet van de prachtige vergezichten op de Kuiperberg of pak een bospad in het Springendal.

Bezoek de bron vijvers en het uitgestrekte heide gebied, maar ook het Singraven in Denekamp – Beuningen en het kasteel in Bad Bentheim is een bezoekje met deze elektrische fiets meer dan waard. Genieten in Twente, huur nu je Fatbike.

De Fatbike bereikt een snelheid van 24 kilometer per uur, daarom is het ook een ideale fiets om te huren in combinatie met bijvoorbeeld de E-Chopper indien je nog niet beschikt over een rijbewijs. Want een rijbewijs voor deze fiets is uiteraard niet nodig.

Te gek met kids!

De Fatbike is de ideale fiets om er samen met de kinderen op uit te gaan! Door het kleine frame is deze fiets al geschikt voor kinderen met een lengte van 130 cm.

De fiets voor jong en oud en alle ogen op je gericht zijn, de krachtige elektrische ondersteuning brengt je al de eerste glimlach bij het wegrijden! Boek snel en beleef deze top fiets.

Vergeet niet onze app te downloaden voor gave routes.

Kosten & info

De Fatbike is geschikt voor jong en oud, mede door het kleine frame.
Minimale lengte 130 cm.

De kosten voor een Fatbike zijn € 40,- voor de hele dag.

Daghuur van de Fatbike is van:
09:00 t/m 18:00 uur.
Je mag de fiets uiteraard later afhalen maar de inlevertijd blijft staan.

Actieradius van de accu is maximaal 50 kilometer.
Prijs is inclusief service onderweg en BTW.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.