Opel Rocks E en lunch

Ontdek de ultieme combinatie van avontuur en genot met dit leuke Rocks-E uitje in Ootmarsum. Stap in onze volledig elektrische Opel en laat je meevoeren door de schilderachtige schoonheid van dit mooie stukje Twente.

Beleef een onvergetelijk avontuur en geniet van het oude stadscentrum en de prachtige omgeving met landweggetjes die geschikt zijn voor deze citycar. Wij hebben in onze app de mooiste routes voor je gratis ter beschikking gesteld.

Na de rit is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch in ons sfeervolle en gezellige restaurant.

Stap in, laat je verrassen en sluit je uitje af met culinair genot in het hart van Twente!

Stip in de Rocks-E

De Rocks E is de nieuwe citycar maar uiteraard ook ideaal om de prachtige bosrijke omgeving rondom Ootmarsum te verkennen. De Rocks is volledig elektrisch, waarbij je dus niet hoeft te schakelen. Geef gas en je avontuur door Twente begint direct!

De meegeleverde JBL speaker kun je verbinden met je eigen telefoon, zet je favoriete Spotify lijst op en verhoog de sfeer aan boord!

De Rocks E, geschikt voor jong en oud!

Routes en laden

Download vooraf de TwenteToer app op je telefoon, plaats je telefoon in de houder op het dashboard van de Rocks en je mist niets van al het moois dat Twente te bieden heeft.

Prachtige routes met een mix van natuur, terrasjes en bezienswaardigheden.

Het leuke aan de Rocks E is dat je deze onderweg kan laden met een normale stekker, 230v, je kunt dus bij elk fietsoplaadpunt, restaurant of hotel in een normaal stopcontact deze trendy car laden.

Geniet van je lunch

Kosten & Informatie

De huurprijs voor een Rocks E voor 2 uur en voor of na de tijd een lunch:
€ 34,- per persoon.

Uitgaande van 2 personen per Rocks-E.

  • Vanaf 16 jaar te besturen.
  • (Bromfiets) rijbewijs verplicht.
  • Maximaal 2 zitplaatsen per Rocks-E.
  • Huisdieren niet toegestaan.
  • Routes in de gratis app.
  • Inclusief lunch.
  • Prijs incl BTW & WA-verzekering.

 

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.