TukTuk QR-Spel Ootmarsum

Let op! Wetgeving en rijbewijs:
Om op een tuktuk te rijden moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs A1, A of een rijbewijs B, behaald voor 19 januari 2013! Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekend niet rijden!
Ons advies is altijd iemand te laten rijden met motor/bromfiets ervaring.

Op zoek naar een activiteit waarbij je ook nog eens aan teambuilding wil werken en waarbij je verstand op vele toeren draait? Stap in de TukTuk, vorm een team en voor de duur van 2 uur speel je een super leuk spel tegen elkaar in het centrum van Ootmarsum en net daarbuiten. Probeer de QR-codes te vinden die je weer helpen bij het oplossen van enkele raadsels en gebeurtenissen in Ootmarsum.

Jullie worden ontvangen in Ootmarsum en na een proefrondje en uitleg over de tuktuk en het spel is het tijd om te vertrekken, met het routeboek achterin de tuktuk kunnen jullie de bestuurder de weg wijzen. Onderweg kom je een aantal leuke opdrachten tegen en enkele QR-codes.

Ootmarsum is ideaal om met de TukTuk te verkennen, beschikt over een leuk historisch centrum met vele terrasjes, musea en bezienswaardigheden. In dat decor spelen jullie het Tuktuk QR spel!

Weet jij ze te vinden dan is jullie team misschien wel de winnaar!

Super leuk om te doen met collega’s, vrienden of familie.

Kosten & Informatie

Kosten:
TukTuk QR-spel voor de duur van 2 uur a € 32,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief tuktuk huur, brandstof, verzekering, QR-spel en BTW.

Let op! Wetgeving en rijbewijs:
Om op een tuktuk te rijden moet je minimaal 24 jaar zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs B, behaald voor 19 januari 2013 of een motorrijbewijs: je rijbewijs gehaald NA 19-01-2013 dan mag je alleen nog TukTuk rijden indien je in het bezit bent van motorrijbewijs! Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekend niet rijden. Ons advies is altijd iemand te laten rijden met motor/bromfiets ervaring.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.