TukTuk QR-Spel Ootmarsum

Stap in de TukTuk en als TukTuk vormen jullie een team, ga op ontdekking door Ootmarsum en probeer de QR-codes te vinden en alle opdrachten te voltooien. Voor de duur van 2 uur genieten jullie en speel je ondertussen dit leuke puzzel spel.

Jullie worden ontvangen in Ootmarsum, na uitleg over de tuktuk en een proefritje is het tijd om te vertrekkenen, met het routeboek achterin de tuktuk kunnen jullie de bestuurder de weg wijzen. Onderweg kom je een aantal leuke opdrachten tegen en enkele QR-codes. Een gaaf spel voor jong en oud.

Ootmarsum is ideaal om met de TukTuk te verkennen, beschikt over een leuk historisch centrum met vele terrasjes, musea en bezienswaardigheden. In dat decor spelen jullie het Tuktuk QR spel!

Teamwork

Het TukTuk QR-spel is super leuk om te doen met collega’s , ga de battle met elkaar aan en kom als uiteindelijke winnaar over de streep door alle opdrachten juist te maken.

De QR codes kun je scannen met je mobiele telefoon, je hebt hier geen speciale app voor nodig, elke telefoon met camera functie pakt automatisch de QR code en brengt je naar een vervolg pagina.

Kosten & Informatie

De kosten voor de TukTuk QR tocht zijn € 30,- per persoon bij een volle tuktuk, maximaal 3 personen.

Meer dan 3 personen in 1 TukTuk is niet mogelijk.
Totale duur 2 uur.

WAARSCHUWING!: Bestuurder dient motorfiets ervaring te hebben. Beschik je niet over die vaardigheden laten wij jullie NIET rijden! Een TukTuk is geen auto en gevaarlijk bij onkundig gebruik.

  • Bestuurder minimaal 24 jaar
  • Minimaal 3 jaar rijbewijs A of B
  • Vaste route
  • Service onderweg

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.