TukTuk QR-Spel Ootmarsum

Stap in de TukTuk en als TukTuk vormen jullie een team, ga op ontdekking door Ootmarsum en probeer de QR-codes te vinden en alle opdrachten te voltooien. Voor de duur van 2 uur genieten jullie en speel je ondertussen dit leuke puzzel spel.

Jullie worden ontvangen in Ootmarsum, na uitleg over de tuktuk en een proefritje is het tijd om te vertrekkenen, met het routeboek achterin de tuktuk kunnen jullie de bestuurder de weg wijzen. Onderweg kom je een aantal leuke opdrachten tegen en enkele QR-codes. Een gaaf spel voor jong en oud.

Ootmarsum is ideaal om met de TukTuk te verkennen, beschikt over een leuk historisch centrum met vele terrasjes, musea en bezienswaardigheden. In dat decor spelen jullie het Tuktuk QR spel!

Teamwork

Het TukTuk QR-spel is super leuk om te doen met collega’s , ga de battle met elkaar aan en kom als uiteindelijke winnaar over de streep door alle opdrachten juist te maken.

De QR codes kun je scannen met je mobiele telefoon, je hebt hier geen speciale app voor nodig, elke telefoon met camera functie pakt automatisch de QR code en brengt je naar een vervolg pagina.

Kosten & Informatie

De kosten voor de TukTuk QR tocht zijn € 30,- per persoon bij een volle tuktuk, maximaal 3 personen.

Meer dan 3 personen in 1 TukTuk is niet mogelijk.
Totale duur 2 uur.

Let op! Wetgeving en rijbewijs:
Om op een tuktuk te rijden moet je minimaal 24 jaar zijn en minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B of een motorrijbewijs. Hierop controleren wij streng, geen geldig rijbewijs betekent niet rijden. Iedere bestuurder dient vooraf een proefronde te rijden en dient deze beheerst en veilig af te leggen, daarna mogen jullie op pad.

Een TukTuk is geen auto! Beschik je niet over de vaardigheden om te rijden op een brom/motorfiets is het niet aan te raden een TukTuk te huren.

Maximaal 3 mensen per TukTuk, wij bepalen de bezetting zo gunstig mogelijk afhankelijk van de groepsgrote. Inclusief BTW, WA-verzekering, brandstof en service onderweg.

Impressie

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.