Kickbike gids Ootmarsum

Stap het avontuur tegemoet op onze elektrische Kickbikes, de Fatmax, en onze gids zal je onderweg van alles vertellen over Ootmarsum en omgeving tijdens deze gave kickbike tocht.

Na de uitleg is het tijd om te vertrekken, de Fatmax Kickbikes zijn volledig elektrisch en een genot om op te rijden, doordat ze elektrisch zijn heb je totaal geen last van lawaai, eenvoudig in gebruik en hebben super stoere brede banden waardoor de kickbike erg geschikt is voor het rijden over bospaden.. Wel zo handig tijdens deze toer met gids want hij komt op de meest bijzondere plekjes diep verscholen in het bos bij Ootmarsum-Denekamp.

Onze gids is een geboren en getogen Ootmarsummer die de weg tot in detail kent, niet alleen de mooiste routes maar ook alles over de geschiedenis, het heden en de omgeving met onder andere de bronvijvers in natuurgebied het Springendal. Het rijden in dit natuurgebied is extra gaaf omdat de Kickbike met zijn brede banden erg geschikt is voor het rijden over zandwegen en paden zoals al eerder aangegeven.

Een super leuk arrangement voor jong en oud want je mag de Fatmax al rijden vanaf 16 jaar, zonder rijbewijs. Ben je nou nog geen 16? Geen enkel probleem want de Fatmax Kickbike kun je super leuk combineren met een Beachcruiser. Hier heb je geen leeftijdsbeperking is en mag je zonder rijbewijs op.

Moeite lang te blijven staan? Doe dan dezelfde tocht op de E-Chopper.

Kosten & Informatie

De prijzen zijn per persoon, inclusief:

2 uur Kickbike huur met volle accu.
Onderleiding van onze eigen gids.

De kickbike mag gereden worden vanaf 16 jaar, een rijbewijs is niet nodig.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, service onderweg en een leuke route.

Tuffen door het Tukkerland

Open Chat
Stuur ons nu een bericht.
Hey,
App mij alleen voor een vraag! Om te reserveren gebruik je MijnToer op deze site.